Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrałbyś na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej na wstępie mowie że za wszelkie literówki przepraszam ponieważ pisze na telefonie. 

Mam do was pytanie czy zagralibyście na serwerze premium survival?  Serwer by miał około 30 slotów,  częste eventy oraz parę dodatków dzięki którym gra się nie skończy na kopaniu cobla. Czemu Premium? Chce aby na serwerze było widać każdemu swojego oryginalnego skina a nie Steva bądź Alexa,  oraz chce zapobiec dzieciom które popełniają okropne błędy ortograficzne takie jak "hce", "rzycie". 

Byłby to survival bez gildii. 

Czy zagralibyście na takim serwerze? 

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Niestety stworzenie serwera nie gwarantuje pozbycia się osób piszących "muj", "hce" itd, a jedynie zmniejszy ilość graczy praktycznie do 0. Koncepcja zwykłego survivalu jest nudna, ponieważ gracz nie ma żadnych wyzwań tak naprawdę. Według mnie o wiele lepszym pomysłem byłoby utrudnienie rozgrywki poprzez zmniejszenie ilości dirtu, drzewa, roślin, zwierząt na mapie jak również dodanie nowych zjawisk pogodowych jak te zawarte tutaj

Opublikowano

Niestety stworzenie serwera nie gwarantuje pozbycia się osób piszących "muj", "hce" itd, a jedynie zmniejszy ilość graczy praktycznie do 0. Koncepcja zwykłego survivalu jest nudna, ponieważ gracz nie ma żadnych wyzwań tak naprawdę. Według mnie o wiele lepszym pomysłem byłoby utrudnienie rozgrywki poprzez zmniejszenie ilości dirtu, drzewa, roślin, zwierząt na mapie jak również dodanie nowych zjawisk pogodowych jak te zawarte tutaj.

Właśnie o takich dodatkach myślałem aby zrobić coś w stylu sawanny, duża mapa 1 biom takie zjawiska pogodowe lecz właśnie chodzi o ilość graczy czy warto robić premium czy może jednak nie :/

Opublikowano

Na premium i tak będą jakieś dzieci co źle coś napiszą.Wątpię by znalazło się wiele osób na taki serwer.Ale chętnie bym zobaczył co to za dodatki :D

@off-topic Nie mam premium :C

Opublikowano

Właśnie o takich dodatkach myślałem aby zrobić coś w stylu sawanny, duża mapa 1 biom takie zjawiska pogodowe lecz właśnie chodzi o ilość graczy czy warto robić premium czy może jednak nie :/

Serwer premium w Polsce nie jest najlepszym pomysłem bo najzwyczajniej jest bardzo mało osób, którzy je posiadają co będzie się przekładać na ilość graczy. Możesz zmienić również craftingi na trudniejsze i zrobić zawalające się drzewa przy pomocy pluginu FallingTrees.

Opublikowano

ojj zdziwisz się jak ten serwer powstanie :)

Teraz każdy 12-13 latek ma PREMIUM i też będą pisać "muj" "rzycie" "gura"

Moim zdaniem załóż serwer non-premium wgraj jakiś plugin poprawiający ortografię i tyle
a skinami się nie przejmuj.. ;)

Opublikowano

Żeby pozbyć się tego pisania na czacie dodaj zasadę banowania na 8godzin za takie pisanie, dostanie bana jeden albo dwóch i po problemie, reszta będzie pilnować swojego słownictwa, wystarczy mieć twardą rękę na zasady

TEMAT

Opublikowano

@pablos11

Wystarczy ruszyc glowa i stworzyc plugin lub skrypt na poprawiabie bledow ortograficznych

Wcale sie nie dziwie dlaczego twoj serwer upadl jezeli masz takie podejscie

Opublikowano

@pablos11

Wystarczy ruszyc glowa i stworzyc plugin lub skrypt na poprawiabie bledow ortograficznych

Jak plugin będzie poprawiał za dziecko ortografię to to dziecko nigdy nie nauczy się pisać po Polsku. Musi być coś żeby taki osobnik nauczył się korzystać ze słownika ortograficznego bo to nie jest takie trudne jak się wydaje dzisiejszym dzieciom ale też nie tylko..

@topic Myślę że w Niemczech czy Francji taki pomysł byłby dobry, w Polsce nie, tylko ~40% graczy ma premium niestety :/ 

r9wfFzB.png

Opublikowano

@pablos11

Wolę nie mieć serwera niż mieć serwer dla 3osób normalnychi 20 osób które w życiu nie widziały słownika ortograficznego

TEMAT

Opublikowano

zrób serwer non premium nie każdy może sobie pozwolić na zakup premium.
A ortografii prmium i tak nie pozbedziesz

Lepiej jakiś plugin znajdz lub skrypt który np. zamienia słowo ,,muj,, na mój

Twuj na twój itp

4.png

Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Tworzę inny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...