Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawieszanie komputera po zalogowaniu sie

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że jak już się zaloguje na jakieś konto to komputer łapie zawieche na klilka sekund i jak odmuli to wszystkie obrazki sie wczytują dopiero na tej stronie głównej. Ktoś wie o co chodzi? Z niczym innym tak nie mam...

Opublikowano

Trzeba wybrać opcję napraw lub reinstalować lola... Miałem ten sam problem, zrobiłem reinstala a po następnym patchu błąd powrócił... Jeśli chce Ci się co każdego patcha reinstalować launcher to nie będziesz mieć tego problemu, może ktoś znajdzie lepszy sposób. To nie jest wina komputera.

Opublikowano

Dupa. Repair nic nie dał... Pisze do tych zjebów

Mam podobny problem ale problem pojawia się tylko kiedy loguje się na Rosji.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kup lepszy komputer.

8gb ram, i5, karta 980 gtx i tez mi zawiesza po zalogowaniu panie mądry.

Nie wiem z czym moze byc problem. Najdziwniejsze jest to ze jak wylaczysz clienta i wlaczysz go od nowa bez wylaczania komputera to za drugim odpalaniem juz Ci nie zawiesi. A przynajmniej ja tak mam.

Ja juz sie w sumie do tego przyzwyczailem, mam tak od 2-3 patchy.

rYD9JSA.png

Opublikowano

­Też tak mam, ale już do tego przywykłem. Dodatkowo za pierwszym włączeniem po odmuleniu obrazki mi się nie wczytują, wtedy muszę wyłączyć clienta, włączyć na nowo i dopiero wtedy bez zwiechy się normalnie obrazki ładują. :3

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Kup lepszy komputer.

Przepraszam, a za co ten komentarz dostał ostrzezenie? :D Ja podzielam zdanie, niech kupi lepszego kompa...

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Przepraszam, a za co ten komentarz dostał ostrzezenie? :D Ja podzielam zdanie, niech kupi lepszego kompa...

Ty arogancki śilwerze :| 

Ja też sie przyzwyczaiłem, ale czasaim wkurza jak odpale sobie to to to i nagle JEB. Loguje sie do lola i rip PC  na 10sec :v 

Opublikowano

Po co się wypowiadasz i ludzi złościsz?

Co do tematu, to nie wina komputera tylko clienta. Wiele osób tak ma, szczerze sam miałem ten problem, ale tylko na wescie ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...