Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Bugsplat "fix"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zeby nie miec bugsplata od razu po wejsciu do gry wystarczy przed meczem odznaczyc wszystkie skrypty ktore sie da.Po wejsciu do gry czekamy pare sekund,wybieramy skrypty i klikamy F5 w grze.Mi to pomoglo i L# dziala.

Opublikowano

Sorry kolego ale Cracked L# dziala tylko i wylacznie na normalnych grach . Rankedy z L# nie wchodza w gre poniewaz zawsze bedzie Bugsplat i na to rady nie ma . Testowalem i testuje do tej pory .

Edit : Blitzcrank Kurisu Dziala ( Ranked ) dolaczylem tylko do niego Activator I pojawil sie bugsplat :D

Opublikowano

Sorry kolego ale Cracked L# dziala tylko i wylacznie na normalnych grach . Rankedy z L# nie wchodza w gre poniewaz zawsze bedzie Bugsplat i na to rady nie ma . Testowalem i testuje do tej pory .

XDDDDDDD

Pykam od wczoraj rankedy.

Opublikowano

Powodzenia. Tylko czekać na pierwszą falę banów i potem zacznie się płacz :)

Kazdy sobie zdaje sprawe ze jest jakies ryzyko i nie potrzebny spam robisz dzieciaku ;)

Opublikowano

Kazdy sobie zdaje sprawe ze jest jakies ryzyko i nie potrzebny spam robisz dzieciaku ;)

Dokładnie, każdy tego używa na własną odpowiedzialność. Apropo @Xees120 kupiłeś sobie już tą subskrypcje? Tak płaczesz.

Opublikowano

Powodzenia. Tylko czekać na pierwszą falę banów i potem zacznie się płacz :)

Pisze to typ co zakladal temat czy jest jakis crack do L#. Typowy pies ogrodnika tylko inna wersja - sam poużywa cracka ale innym to już niee. Gardzę tobą i skończ jak ten szymański.

Pomocnik
Opublikowano

Pisze to typ co zakladal temat czy jest jakis crack do L#. Typowy pies ogrodnika tylko inna wersja - sam poużywa cracka ale innym to już niee. Gardzę tobą i skończ jak ten szymański.

Ale on siedzi na gosie 24h :# 

Opublikowano

Edit : Blitzcrank Kurisu Dziala ( Ranked ) dolaczylem tylko do niego Activator I pojawil sie bugsplat :D

Na rankedach tez działa gram od wczoraj odkad wyszedl crack.

Opublikowano

Ale on siedzi na gosie 24h :# 

Dokładnie :)  Używam tylko GoS, L#  (NIE CRACK)

Owszem założyłem taki temat żeby się po prostu dowiedzieć czy jest jakikolwiek crack. Kto powiedział że mam go używać? :)

Dokładnie, każdy tego używa na własną odpowiedzialność. Apropo @Xees120 kupiłeś sobie już tą subskrypcje? Tak płaczesz.

Tak kupiłem oraz dostałem od jednego z użytkowników GoS :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Dokładnie :)  Używam tylko GoS, L#  (NIE CRACK)

Owszem założyłem taki temat żeby się po prostu dowiedzieć czy jest jakikolwiek crack. Kto powiedział że mam go używać? :)

Tak kupiłem oraz dostałem od jednego z użytkowników GoS :)

No skoro używasz L# niecrackowanego to masz IDENTYCZNE szanse na bana jak Ci co używają cracka cwaniaczku xDD. To samo z gosem co jest nowy w internecie i nie ma 100% infa, że ma w pełni zabezpieczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...