Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest z palladium na PL3?

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Miesiac temu postanowiłem wrócić do gry.Zaczynając od 0 po miesiącu na podwajaczu wbiłem 1 300 000 uri za które kupiłem 8 irys 35 lf3 35 bo2 peta.Uzbierało się też 7500 energi za które dziś złorzyłem alfe i 2 zety które już zrobiłem plus beta na bazie.Poleciałem na palladium i dostałem paraliżu gdy zobaczyłem że na pl3 na palladium niemal ani jednej żywej duszy na 5-3 na mgle może 10 osób o godzinie 14 oraz o 01 w nocy.Co gorsza przelatując teraz przez całą mgłę zobaczyłem może 80 palladium na całej mapie ... O co kaman ? Czy bp znerfiło palladium ? To dlatego nikt tam nie zbiera ? Jakie jest inne wyjście dla mnie ? Skończyć czy bocić golemem ? Jak długo zajmnie mi zrobienie full havo i herk ?

W do nie grałem już 2 lata zaś po tym co zobaczyłem moje marzenia legły w gruzach ...

Opublikowano

Witam.Miesiac temu postanowiłem wrócić do gry.Zaczynając od 0 po miesiącu na podwajaczu wbiłem 1 300 000 uri za które kupiłem 8 irys 35 lf3 35 bo2 peta.Uzbierało się też 7500 energi za które dziś złorzyłem alfe i 2 zety które już zrobiłem plus beta na bazie.Poleciałem na palladium i dostałem paraliżu gdy zobaczyłem że na pl3 na palladium niemal ani jednej żywej duszy na 5-3 na mgle może 10 osób o godzinie 14 oraz o 01 w nocy.Co gorsza przelatując teraz przez całą mgłę zobaczyłem może 80 palladium na całej mapie ... O co kaman ? Czy bp znerfiło palladium ? To dlatego nikt tam nie zbiera ? Jakie jest inne wyjście dla mnie ? Skończyć czy bocić golemem ? Jak długo zajmnie mi zrobienie full havo i herk ?

W do nie grałem już 2 lata zaś po tym co zobaczyłem moje marzenia legły w gruzach ...

PL3 To najbardziej opustoszały serwer ze wszystkich Polskich serwerów więc nie ma co się dziwić, jeżeli jeszcze Ci zależy i chcesz mieć "co bić" w przyszłosci przejdź na PL1.

Opublikowano

Yhm ale to już wsumie nie chodzi o ludzi chodzi o palladium dlaczego tam prawie go nie widać tak jak mówie przeleciałem całą mgłę i zobaczyłem może góra 80 surowca czy coś zostało znerfione ? Co do przejścia nie ma takiej mowy męczyłem się nad tym kontem cochwile sprawdzają czy konto nie padło lub bywało tak że sam zbierałem te skrzynki jak głupi bo chciałem zrobić full elite i zacząć nowy okres zbierania palladium a jak widać okazało się to na marne chyba ...

Troszkę nie zrozumiałes tematu bo nawet jeśli serwer pl3 jest pusty a na palladium lata 6 osób chodz jak ja grałem 2 lata temu to palladium było najlepszym zyskiem to dlaczego teraz tak nie ma ? Ludzie nie latają czyli coś z palladium jest nie tak.Kiedys spokojnie dziennie dało by się wyciągnąć 1000 energi jak nie wiecej a teraz tak pozbieral mi bot to mysle ze z 100 energi był by problem przez cały dzień.

Opublikowano

Że zostało znerfione hm... może i coś w tym jest, bo na prawdę tam gra mało osób. ­Kiedyś DO to był hit internetu w dziedzinie gier przeglądarkowych, teraz już tak nie ma, gracze odeszli. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Że zostało znerfione hm... może i coś w tym jest, bo na prawdę tam gra mało osób. ­Kiedyś DO to był hit internetu w dziedzinie gier przeglądarkowych, teraz już tak nie ma, gracze odeszli. 

racja kiedyś jak zaczynałem w 2009 to ile graczy latało na 3-3 prawy dolny tp stałe miejsce ciągle ktoś bił devo albo głebiej mordony saimony zabijał ach to były czasy <3

ale to już chyba nigdy nie wróci -.-

PSlqjGC.png

Opublikowano

Im mniej osób na palce tym mniej palki.

Nie dziwię się, że jest tam tak mało osób i pewnie było po czystkach botów, bo tam ich było najwięcej - a graczy, którzy grają długo i bez bota można policzyć na palcach.

pyhvh7E.png

Opublikowano

co wy ludzie piszecie xD, ja ciągle na palce siedzie na PL3 graczy jest bardzo dużo i golemik zbiera 3200 palki w połtorej godziny :) z petem oczywiście 

Opublikowano

Coś Ci się pomyliło . Palladium pokazuje się co jakiś czas ( tak zrobili ) tak jak jest na 5-1 na środku. Zbieraz , zbierasz i widzisz że nie ma nic a za chwilę pokazuję się . Tak jest też na 5-3.

Opublikowano

Im mniej osób na palce tym mniej palki.

Palladium pokazuje się co jakiś czas ( tak zrobili ) tak jak jest na 5-1 na środku. Zbieraz , zbierasz i widzisz że nie ma nic a za chwilę pokazuję się . Tak jest też na 5-3.

To się zgadza. Im mniej osób tym mnie pallki do zebrania. Osobiście sam przestałem grać, bo na pallce szalały Pussaty.

­

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Albo tak mało osób na palladium, bo usunęli stanie w mgiełce, tzn. mgiełka nie zabiera już osłony i statek wylogowuje się po kilku minutach, a nie każdemu chce się ciągle patrzeć na komputer ...  :huh:

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Albo tak mało osób na palladium, bo usunęli stanie w mgiełce, tzn. mgiełka nie zabiera już osłony i statek wylogowuje się po kilku minutach, a nie każdemu chce się ciągle patrzeć na komputer ...  :huh:

To akurat już nie jest raczej problemem, bo wystarczy ustawić jakiegoś klikacza, żeby klikał na mapę, albo położyć, np książkę na przycisku od myszki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...