Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANiE] Największe serwery

Maksxx67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie. Jakie są aktualnie największe serwery teamspeak3? Chodzi mi tak o top 5 w polsce i top 5 na swiecie. Nie wiem czy można tu podać czy nie także zeby nie reklamować za bardzo podajcie same nazwy bez końcówki

Opublikowano

Dzięki

A gdzie mogę znaleźć jakies opinie na temat tych serwerów?

Niestety nigdzie, wcześniej istniał dział Publikacje serwerów lecz już teraz nie istnieje.

Top 5 w Polsce widać na gametracker, a na świecie to spróbuj wejść na voice.teamspeak.com - oficjalny serwer Team Speak'a, cały czas 1500 osób online.

Opublikowano

Tak ale ja szukam takiego serwera publicznego bo chce znaleźć ludzi do wspólnej gry itd a na tamtym serwerze praktycznie nic sie nie dzieje tylko ciagle ludzie wchodza i wychodzą lub robia kanaly tymczasowe na dole i tyle..

Opublikowano

Tak ale ja szukam takiego serwera publicznego bo chce znaleźć ludzi do wspólnej gry itd a na tamtym serwerze praktycznie nic sie nie dzieje tylko ciagle ludzie wchodza i wychodzą lub robia kanaly tymczasowe na dole i tyle..

To najlepiej pochodź po tych ts'ach z 'czołówki' i pytaj ludzi na publicznych czy grają ;d.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...