Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o wycenę konta

Leopard74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję sprzedać konto, niestety World Of Tanks już mnie dobija, gram od bety. Moje czołg to:

Tier X:

ZSRR: T-62A, Ob.140, IS-7

Niemcy: E50M, Leopard 1

Francja: B-C 25t

UK: FV4202

Chiny: ---

Japonia: STB-1

U.S.A: T110E5

Czołgi premium VIII:

ZSRR: IS-6, T-54 First Prototype

Niemcy: Panther 8.8, Lowe, JgTiger 8.8 

Francja: FCM 50t, AMX CDC

UK: ----

Chiny: WZ-111, 112, T-34-3

Japonia: ----

U.S.A: T34, T26E4, T95E2

Czołgi premium inne: 

Wszystkie czołgi premium V poziomu + TOG II, PzIV.S, M4A2E4, Cała drobnica z akcji specjalnych.

Łącznie na koncie znajduje się około 70 czołgów.

Na koncie znajduje się 126 000 000 kredytów.

Opublikowano

Sporo kredek i premek, jak znajdziesz kupca to z 400zł, ale z tym będzie spory problem. Nie opłaca się sprzedawać kont w wocie.

Opublikowano

Przydałyby się statystyki, ale same czołgi premium i ilość kredytów powala, masz kilka czołgów X tieru - konto dobrze rozwinietę, ale ciekawe jakie statystyki. Aktualnie według mnie dałabym 350zł :).

Opublikowano

No statystyki bolące trochę, jak zaczynałem grę to przez prawie rok biłem tylko z OB bo nie połapałem się z penetracją :) a tak poważnie 4860 mam tych punktów. Ale z tego co piszecie widzę że nie opłaca się sprzedawać, zwłaszcza że gra pochłonęła trochę ponad 4 000 zł....

Opublikowano

No statystyki bolące trochę, jak zaczynałem grę to przez prawie rok biłem tylko z OB bo nie połapałem się z penetracją :) a tak poważnie 4860 mam tych punktów. Ale z tego co piszecie widzę że nie opłaca się sprzedawać, zwłaszcza że gra pochłonęła trochę ponad 4 000 zł....

WN8 sprawdzisz na tej stronie: http://wot-ts.eu/Wątpię że masz prawie 5k wn8, wtedy byłbyś najlepszym/jednym z najlepszych graczy w tej grze ;)

Opublikowano

WN8 sprawdzisz na tej stronie: http://wot-ts.eu/Wątpię że masz prawie 5k wn8, wtedy byłbyś najlepszym/jednym z najlepszych graczy w tej grze ;)

jemu pewnie chodziło o 4,8K oceny osobistej a nie WN8 :P

Opublikowano

5k oceny osobistej czyli jesteś żółty ~1k wn8.

Powiedz jeszcze ile masz bitew?

Od kiedy jest przelicznik oceny osobistej na wn8 :P? Tak czy siak, fioletem nie jest, co obniża wartość konta. To 1,5k mogłoby być.

Opublikowano

Bardzo kiepski WN8 jak na tyle bitew. Tego się nie da podnieść już, ale mniejsza.

300 - 400 zł to góra, bo ogarnięty gracz nie kupi za więcej. Zacznij od 400 zł, bo może trafisz na nowego gracza, który się nie zna.

Opublikowano

Bardzo kiepski WN8 jak na tyle bitew. Tego się nie da podnieść już, ale mniejsza.

300 - 400 zł to góra, bo ogarnięty gracz nie kupi za więcej. Zacznij od 400 zł, bo może trafisz na nowego gracza, który się nie zna.

1500wn8 to niezly wynik, tym bardziej ze ogarniete klany patrza na wn z 1000 bitew. Z reszta nie kazdy musi podniecac sie niebieskim/fioletowym kolorkiem, a zeby go osiagnac zakladac nowe konta i potem je resetowac.

Nowy gracz nie wyda z miejsca 400zl, a stary bedzie zostac na swoim.

Opublikowano

1500wn8 to niezly wynik, tym bardziej ze ogarniete klany patrza na wn z 1000 bitew. Z reszta nie kazdy musi podniecac sie niebieskim/fioletowym kolorkiem, a zeby go osiagnac zakladac nowe konta i potem je resetowac.

Ty nigdy w ogarniętym klanie nie byłeś.  

Taki wynik jak na tyle bitew to słaby. ;)  

Są ludzie co kupują i myślę, że jak wystawi na kilku serwisach to powinno zejść za tyle zł.

Opublikowano

Ogarnięte klany patrzą w pierwszej kolejności na wn8 i potem 1k jeżeli brakuję tam trochę do wymagań ;)

Zresztą widać to u mnie.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ty nigdy w ogarniętym klanie nie byłeś.  

Taki wynik jak na tyle bitew to słaby. ;)  

Są ludzie co kupują i myślę, że jak wystawi na kilku serwisach to powinno zejść za tyle zł.

Zgodzę się, nigdy nie byłem #T-S-A. WN8 nie jest jedynym wyznacznikiem "ogarnięcia" klanu. Mogą być resety bez mózgu grające tylko op tankami, a zachowywać się jak mentalna gimbaza, a mogą być naprawdę fajni ludzi mający powiedzmy te 1500WN'a, a grać teamplayowo, mieć wiedzę o grze i potrafić rozstawić ludzi na twierdzy/wojnie klanów. Jeśli ktoś nie ma ambicji na klany typu FAME, to nie ma po co brać takiego konta, ale do większości fajnych klanów, z CW i choćby prowincją powinien się dostać.

Opublikowano

to nie ma sensu, nie będę sprzedawał  za dużo czasu na grę poświęciłem aby teraz dostać za to jakieś śmieszne 500 zł. Może kiedyś wrócę do tej gry :)

Opublikowano

to nie ma sensu, nie będę sprzedawał  za dużo czasu na grę poświęciłem aby teraz dostać za to jakieś śmieszne 500 zł. Może kiedyś wrócę do tej gry :)

I slusznie, tez za grosze bym nie sprzedal. A czasu musiales sporo poswiecic co zreszta widac po kredytach.

Opublikowano

Jeszcze 9 IX tierów mam do przejścia na X :)

ps. Kiedy Havok?

No to + to 50zł. Havok będzie jak będzie, a jak nie będzie, to nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...