Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki gamingowe [300-380 zł]

Monualen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Zacząłem poszukiwania nowych słuchawek gamingowych (set mikrofon + słuchawki) w cenie 300-380 zł.

Obecnie znalazłem sobie parę takich typów jak:

Co o nich sądzicie? Które z nich są najlepsze? Może macie jakieś swoje typy o lepszych specyfikacjach a o podobnym zakresie cenowym? X_X

Opublikowano

Bierz superluxy hmc 631 nie ma sensu kupywac za wiecej sluchawki do gier a te sluchawki gamingowe są nic nie warte

Opublikowano

@Marcel112120 po filmiku izaka każdy teraz poleca superluxy chociaż większość z nich nigdy nie miało ich na uszach...

@topic najlepiej szukaj słuchawek studyjnych - w tej cenie znajdziesz naprawde wiele modeli (superluxy są dobre lecz mają wade pałąki są rozciągane (sztywne) a nie wysuwane przez po dłuższym czasie użytkowania zaczyna od nich uwierać głowa) Ja bym ci polecił osobiście Pioneer SE-A1000, ich wadą też są pałąki rozciągane lecz mają dużo mniejszą sztywność niż superluxy (są wygodniejsze) do tego oferują pełniejszy, bardziej muzykalny dźwięk

Opublikowano

@Marcel112120 po filmiku izaka każdy teraz poleca superluxy chociaż większość z nich nigdy nie miało ich na uszach...

@topic najlepiej szukaj słuchawek studyjnych - w tej cenie znajdziesz naprawde wiele modeli (superluxy są dobre lecz mają wade pałąki są rozciągane (sztywne) a nie wysuwane przez po dłuższym czasie użytkowania zaczyna od nich uwierać głowa) Ja bym ci polecił osobiście Pioneer SE-A1000, ich wadą też są pałąki rozciągane lecz mają dużo mniejszą sztywność niż superluxy (są wygodniejsze) do tego oferują pełniejszy, bardziej muzykalny dźwięk

Ja mialem ich na uszach i sa dobre a jakie sa dobre sluchawki za ta cene

Opublikowano

@Marcel112120 "Ja miałem ich na uszach" - w to nie wątpie, moim zdaniem pioneery są lepsze bo mają pełniejszy, głębszy dźwięk, bardziej muzykalny przez co dźwięk przestrzenny też jest lepszy a do tego nie mają tak sztywnych pałąków po których od godziny noszenia boli głowa..

@Edit podałem tylko swoją opinię, testowałem te 2 modele, dlatego porównuje je z twoimi superluxami hmc 631

Opublikowano

@Marcel112120 "Ja miałem ich na uszach" - w to nie wątpie, moim zdaniem pioneery są lepsze bo mają pełniejszy, głębszy dźwięk, bardziej muzykalny przez co dźwięk przestrzenny też jest lepszy a do tego nie mają tak sztywnych pałąków po których od godziny noszenia boli głowa..

@Edit podałem tylko swoją opinię, testowałem te 2 modele, dlatego porównuje je z twoimi superluxami hmc 631

Superluxy to dobre sluchawki, kupilem je rok temu. Na poczatku bolaly mnie od nich uszy, ale pewnie sie przyzwyczailem i sa ok. Ja bym bral superluxy.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...