Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamień do aktywacji artefaktu

HotName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram w Aiona, i jako misję dostałem zdobyć Kamień aktywujący artefakty, wiem, że trzeba go samemu albo stworzyć, kupić, lub zdobyć z kolejnej misji, ale nie ma jakiegoś innego sposobu by ktoś go nam ofiarował lub coś ? Gra bardzo mnie wciągnęła, ale trochę się zniechęciłem po tym jak usłyszałem, że tyle czasu trzeba przy tym spędzić lub kupić Gold Packa -.-

Jest jakiś inny sposób żeby on dropnął czy coś?

OQZWz.png
Opublikowano

Możesz poprosić kogoś, by Ci go przesłał pocztą. On kosztuje niewiele, jakieś 150k, więc dla kogoś na 65 lvlu to jest nic.

Jeśli grasz na Barusie po stronie Ely, to mogę Ci go wysłać, tylko podaj nick. :)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jak jesteś w legionie zapytaj / poproś czy ktoś nie mógłby Ci  kupić / zrobić, to raczej drogie nie jest, więc może ktoś podaruje.. 
A na jakim serwerze grasz ?

Opublikowano

Masz potencjalnie trzy możliwości bez inwestowania w Gold Packa:

• Poprosić kogoś żeby Ci takowy kupił. Szansę masz małą ale zawsze jest.
  • Zrobić questa na zabijanie graczy z przeciwnej frakcji: Zwycięstwo nad Żołnierzami Elyos Ranga 5 jeśli grasz po stronie Asmodian lub Zwycięstwo nad Żołnierzami Asmodian Ranga 5 jeśli grasz Elyosem. Żeby mieć tego questa musisz wcześniej zrobić questa na zabicie 10 graczy rank 9, później quest na 10 graczy rank 8, 10 graczy rank 7, 10 graczy rank 6 i w tym momencie odblokowuje się ten quest. Z wszystkich możliwości ta jest najprawdopodobniej najtrudniejsza i dużo łatwiej będzie wybłagać u kogoś ten kamień. Ale pisze o niej by nie było, że nie wspomniałem.
  • Wycrafcić samodzielnie. Potrzebujesz do tego tylko 199p w Alchemii oraz podanych składników: Design: Artefact Activation Stone - dla obydwu frakcji design i składniki są takie same. Aether możesz kupić od NPCa (wyjdzie drogo), a resztę składników zdobyć przecrafcając Elemental Stone ("Kamienie żywiołów" które będą Ci dropić z mobów)
Opublikowano

Jeżeli ktoś byłby wstanie mi go podesłać, to bardzo proszę :) Nick: Nescari serwer: Barus po stronie Elyos :)

Dziękuję bardzo za otrzymaną pomoc :) Temat może iść do zamknięcia :)

OQZWz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...