Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za bola leci na konto gdzie sie używało bola czy wszystkie z tego ip ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie słyszałem o banach na powiązane konta. Riot zawsze banuje tylko konta, na których były używane skrypty.

Raczej próbuje to robić bo jak widać społeczność skrypterów kwitnie w najlepsze. :D generalnie to jak nie używasz bugów/expilotów to musisz naprawdę mieć ze 100 gier pod rząd rozegranych cassio aby cie złapalli(wpadłem raz ale to przez głupotę/niewiedze-próbowałem użyć skinhacka)

Opublikowano

Ja na bolu trochę gram, szczerze powiem nie wyłapałem jeszcze żadnego bana ;), trzeba grać rozsądnie, i z rozumem go używać.

"What doesn't kill you will make you stronger."

Opublikowano

Ja po graniu 6 miesiakow na L#  dostałem bana za używanie bugow w grze o.O

No to podziękuj administracji L# ;) BoL jest niewykrywalny.

Opublikowano

w necie gdzieś widziałem plik z notatnikiem i tam wszyscy gracze z bolem byli napisali.

no ale ogólnie dostajesz bana tylko na konto(jedno na którym używany jest bol).

na inne nie dostajesz chyba ze uzywasz na innych.

Opublikowano

No to podziękuj administracji L# ;) BoL jest niewykrywalny.

Może i tak jest, aczkolwiek chciałbym kiedyś się dowiedzieć jak to jest z tymi falami, nie licząc debili od hotfixów ;)

Co jest bardziej bannable. Wiadomo, że dev bola napisze L# i na odwrót.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Może i tak jest, aczkolwiek chciałbym kiedyś się dowiedzieć jak to jest z tymi falami, nie licząc debili od hotfixów ;)

Co jest bardziej bannable. Wiadomo, że dev bola napisze L# i na odwrót.

Oczywiście, że L# - banwave ze stycznia mówi sam za siebie (99% dostało bana).
Opublikowano

99%? Uff.. no to ja chyba nie dostałem :)

Opublikowano

Masz rację ale 99% tych banów dotyczyła hotfixów z patcha 4.16.

Patch z Grudnia, banwave poleciał jakoś w styczniu, sam używałem hotfixa L# z tego patcha i ban.

Konto na którym grałem na 4.16 po oficjalnym update śmiga do dnia dzisiejszego.

Dodam też, że wyciek bazy Bol'a też nie był niczym przyjemnym, gdyż na tej liscie byłem również ja.

Obydwa programy zaliczyły kiksy, ale według mnie niech każdy Developer patrzy na siebie, a nie wytyka innym.

Tyle ode mnie, Pozdrawiam.

99%? Uff.. no to ja chyba nie dostałem  :)

Bo nie użyłeś hotfixa, użyło go 99% osób ze względu na to, że oficjalny update trwał prawie 2 tygodnie.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ale wyciek bazy nie był żadnym dowodem, Riot nie może zbanować kogoś na tej podstawie.

Dla Riotu mógł być, gdyż dowodu wykrycia u nas programów 3-cich nie podają więc nie mamy takowej pewności.

Riot mógł po banować wszystkich oflagowanych, podejrzanych, z list czy nie, nie podając przy tym dowodu tylko powód, wiec obudźcie się ze snu.

Trzepią taką kapuche z reklam, RP i samej promocji gry, że wali ich to czy 50% graczy (czyli cheaterzy) dostaną bana. 

Dlaczego? Bo to polepszy komfort tych graczy, którzy wykładają hajs na rp, a grają uczciwie. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dla Riotu mógł być, gdyż dowodu wykrycia u nas programów 3-cich nie podają więc nie mamy takowej pewności.

Riot mógł po banować wszystkich oflagowanych, podejrzanych, z list czy nie, nie podając przy tym dowodu tylko powód, wiec obudźcie się ze snu.

Trzepią taką kapuche z reklam, RP i samej promocji gry, że wali ich to czy 50% graczy (czyli cheaterzy) dostaną bana.

Dlaczego? Bo to polepszy komfort tych graczy, którzy wykładają hajs na rp, a grają uczciwie.

Ale banują tylko na jedno konto, dlaczego? Bo cheaterzy też kupują RP. Tak samo robi Valve itd, po prostu bardziej im się to opłaca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...