Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zaczac

superhed1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Nigdy nie gralem w Lineage 2 i sie zastanawiam czy by w ta gre nie zagrac, mam kilka pytan co do niej. Czy na serwerach globalnych oplaca sie grac?Lepiej na Eu czy na ameryk,.Sa jakies dominujace postacie czy raczej equal? Szukam tez osoby ktora pomogalby mi ogarnac gre.Z gory dziekuje.

Opublikowano

Opłaca się, gra w porównaniu do wcześniejszych wersji poprowadzi Cię za rączkę. Na globalach raczej oplaca się grać. Lepiej chyba na eu, bo grałem chwile na amerykańskim i były odczuwalne male lagi. Postacie raczej zbalansowane, sporo zalezy od skilla.

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanko , jak np chce byc lucznikiem to jak moge nim zostac? bo widze tylko klasy mag, woj, czyli musze wziasc woja i jakos go zmienic w lucznika?

Opublikowano

Tak. Bierzesz wojownika i na 20, 40 i 76 lvlu wybierasz jego profesję. Ogólnie to konkretna klasa zaczyna się na 40 lvlu. Drzewko masz np. tutaj

http://lineage.pmfun.com/list/skill

Klasy łucznicze to: Hawkeye, Silver Ranger, Phantom Ranger oraz któraś klasa kamaela, jednak nie pamiętam która dokładnie. Kamaele używają kuszy, w które przerabiają łuki.

Opublikowano

Witam żeby nie robić nowego tematu spytam tutaj. Na jakim serwerze oficjalnym gra najwięcej ludzi? dodam, że to będzie moje pierwsze podejście do gry.

Opublikowano

Ogólnie więcej osób gra na amerykańskim oficjalnym serwerze, bo jest tych serwerów więcej. Jednak polecam serwer EU ze względu na lepszy ping i więcej Polaków. A graczy też nie brakuje, bo jest ich bardzo dużo.

Opublikowano

Pewnie że się opłaca, najlepsza gra jaka może być. Nie wiem jak jest teraz bo dawno nie grałam ale kiedyś to była magia. Orc bierz albo dark elf fighter

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

A na jakim serwerze?

Nie wiem, nigdy nie grałem dopiero będę grał, ściągam Lineage 2 EU (dobrze c'nie ? ) Także póki co obojętne jaki server.

Opublikowano

No to nie ma co się zastanawiać gramy, tyle, że ja zielony także, możesz grać dmg dealerem jakimś, a ja supportem to chociaż nie będę przeszkadzał na dungach, znaczy utrudniał... Jbc. to PW

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

GRAC i to oczywiscie
H5 max do x7
INTERLUDA - GRACIA to wybor dowolny
INTERLUDE osobiscie polecam "Order vs Chaos" - lub cos w ten desen

sygnatura_shaco_by_stealdivinity-d92hro7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...