Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób działa bogaty inwestor?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak to jest z funkcją bogaty inwestor, jeżeli wykupię ją z katalogu to następna nowa zaczęta kariera będzie miała te ( 40 mln tak ? ) Czy inaczej to działa, bo nie chcę tego zepsuć a karierka na wakacje by się przydała :-)

Opublikowano

Witam,

Jak to jest z funkcją bogaty inwestor, jeżeli wykupię ją z katalogu to następna nowa zaczęta kariera będzie miała te ( 40 mln tak ? ) Czy inaczej to działa, bo nie chcę tego zepsuć a karierka na wakacje by się przydała :-)

Wydaje mi się, że nie. Kupujesz to w trakcie sezonu, a dodatkowe pieniądze dostajesz podczas okienka transferowego.

graphic.png

Opublikowano

A mogę użyć metody 60% więcej budżetu + ten skaut na początku wybierania kariery + do tego jeszcze bogatego inwestora i łowcę talentów ? To się wszystko skumuluje ?

Opublikowano

A mogę użyć metody 60% więcej budżetu + ten skaut na początku wybierania kariery + do tego jeszcze bogatego inwestora i łowcę talentów ? To się wszystko skumuluje ?

Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że się skumuluję.

graphic.png

Opublikowano

Tak, tylko najpierw rozpocznij karierę i dopiero kupuj.

Zaznacz przy starcie 60% budżetu + skauta.

Po rozpoczęciu przewin karierę o parę dni. Następnie zapisz stan gry i wyjdź. Jak już opuścisz tryb, to zakup w sklepie bogatego inwestora + łowcę talentów i wybierz kontynuację kariery.

Wszystkie bonusy się zsumują.

Tym sposobem można w takim RCD Espanyol posiadać budżet 60mln euro i 4* skauta, który wyszuka przyszłą gwiazdę.

Wydaje mi się, że nie. Kupujesz to w trakcie sezonu, a dodatkowe pieniądze dostajesz podczas okienka transferowego.

Bogaty inwestor zwiększa budżet klubu automatycznie. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak. Zaznacz tylko przy starcie trybu kariery 60% budżetu + skauta.

Po rozpoczęciu przewin karierę o parę dni.

Następnie zapisz stan gry i wyjdź. Po opuszczeniu trybu zakup w sklepie bogatego inwestora + łowcę talentów i wybierz kontynuację kariery.

Wszystkie bonusy się zsumują.

Tym sposobem można w takim RCD Espanyol posiadać budżet 60mln euro i 4* skauta, który wyszuka przyszłą gwiazdę.

Bogaty inwestor zwiększa budżet klubu automatycznie. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Przepraszam, to była informacja od kolegi... On dostał przed okienkiem transferowym, albo może po prostu wtedy go zakupił. Ravoner, błagam, ty wiesz o co chodzi... To nie było specjalnie...

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...