Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny problem z GOTHIC 1. Zajrzyj, proszę.

bloodbojan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano forumowicze. Mam pewien problem, ściągnąłem sobie dzisiaj Gothica 1 z chomikuj w wersji polskiej, tak samo jak mój kolega dwa dni wcześniej. Zainstalowałem, wszystko ładnie się zrobiło, wchodzę i przy pierwszej rozmowie z diego strasznie zacina mi się grafika. Gdy klikam escape po woli, naprawde po woli jakos ta rozmowa idzie ale na dłuższą metę taka gra się nie opłaca, bo się strasznie grafika wczytuje i są błędy. Pragnę dopowiedzieć, że mam system windows 7 64 bitowy tak jak mój kolega. Mam komputer 2 gb ramu, 2,60 gh procesor, karta graficzna to NVIDIA GEFORCE 9600 GT, moja java to 7 ale wątpię, żeby miało to jakiś związek. Zmieniałem już tam uwierzytelnianie czy coś na starszego windowsa, czyli xp - nic nie pomogło. Problem występuje przy każdej rozmowie z NPC (dokładniej przy przełączaniu widoki z jednej osoby na drugą, jak już ta osoba mówi to jest spoko). Dodam jeszcze, ze juz kiedys na tym komputerze instalowalem Gothica 1 i wszystko smigalo jak nalezy.

SSik w załączonym pliku. 

post-514786-0-25337800-1436721336.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...