Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magazyn legionu

JebamNaTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie czy jak włożę coś do magazynu klanowego to czy inny członek może to wyjąć czy to tak nie działa ?

Zależy jaką ma rangę domyślnie tylko Lider i Deputy może wyciągnąć. Jeśli zmienisz prawa danych rang to każdy będzie mógł ale tak jak mówiłem domyślnie to tylko Lider i Zastępcy.

5bfa96da75ed1551a0cf5222.jpg

Opublikowano

Dziękuje i mam jeszcze jedno pytanie jak to jest z tymi punktami BM bo jak miałem potworki to nabiłem 2k po czym wróciłem to miasto a teraz mam lvl 0 i 0 punktów oco chodzi z tymi punktami ?

Opublikowano

Dziękuje i mam jeszcze jedno pytanie jak to jest z tymi punktami BM bo jak miałem potworki to nabiłem 2k po czym wróciłem to miasto a teraz mam lvl 0 i 0 punktów oco chodzi z tymi punktami ?

Zapewne przez BM masz na myśli tutaj "Boska Moc" czy jak to tam została przetłumaczone "Divine Power" - popularnie "DP" - tę nazwę radzę zapamiętać i z niej korzystać.

DP jest używane do morphowania (zamiany Aetheru w wybrany przez siebie składnik do craftu o ile mamy odpowiednią reckę i nabite DP) oraz specjalnych skilli, które odblokowują się wraz z levelem. Są to np. self heal 100% u templara, potężny skill na jeden cel u Sorcerera, buffy itp. Max DP jaki możesz osiągnąć to 4000 - zdobywasz je zabijając moby i graczy z przeciwnej frakcji. W grze dostępne są żelki z craftu przywracające po 2k i 4k DP (dzięki czemu możesz albo przemorphować dwa razy, albo użyć dwóch specjalnych skilli w krótkim czasie o ile nie mają cd). W momencie śmierci tracimy całe nabite DP i jeśli np. użyjemy żelki na 4k DP chwilę przed to tracimy je i mamy do tego cd na żelce.

Prawdopodobnie zginąłeś i dlatego straciłeś DP - nie przejmuj się tym, na tym levelu jaki masz nie przydaje się praktycznie do niczego. Na wyższych levelach jednak DP jest niezbędne do craftu ponieważ znacznie przyśpiesza wytwarzanie czegokolwiek gdy mając odpowiednie recki możemy sobie w każdej chwili puścić morpha z Aetheru.

Opublikowano

Ja tylko jeszcze dodam, że DP resetuje się (czyli spada do 0), jeśli jesteś dłuższy czas wylogowany z gry.

Po zalogowaniu trzeba wbijać punkty od nowa lub zjeść żelkę.

A co do magazynu legionu, to można przejrzeć jego logi, czyli kto, co i o której godzinie wyjmował lub wkładał do magazynu. - Swojego rodzaju zabezpieczenie przed osobami, którym łapki się kleją do nie swoich itemów.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...