Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bard dispel

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mógłby mi ktoś wytlumaczyć o co z tym chodzi? Gram pierwszy raz mam barda na 55lvlu i gdy chodze na jakieś instancję wiele osób twierdzi że w pt jest bard więc mają dispela a ja właśiwie nawet nie wiem o co im chodzi..rozumiem że to jakiś skill ale jaki? czy chodzi a tą stygmę na końcu łańcucha pod support?

Opublikowano

Dispel - ściągnięcie buffków przeciwnikowi na niektórych instancjach typu TF gdzie boss zarzuca sobie buffa na atak przydaje się Dispel.

Bard posiada takiego skila z stigmy "Half-Stop" Po Pl to chyba Requiem Zapomnienia I

Opublikowano

Dispel - ściągnięcie buffków przeciwnikowi na niektórych instancjach typu TF gdzie boss zarzuca sobie buffa na atak przydaje się Dispel.

Bard posiada takiego skila z stigmy "Half-Stop" Po Pl to chyba Requiem Zapomnienia I

Wszystko się zgadza, z tą tylko różnicą, że w wersji europejskiej ten skill nazywa się Requiem of Oblivion. W wersji amerykańskiej jest to Half-Stop. :P

http://aiondatabase.net/en/skill/3128/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

aa więc to o to chodzi myślałam, że dispel ma ściągać jakieś buffy z członków pt a tu zupełnie na odwrót  xD mam już tą stygmę teraz trzeba wyuczyć się w którym momencie użyć skilla  :huh:  Dziękuję za wyjaśnienie :)

Opublikowano

bo jest dispel, w sensie zdejmowanie buffow przeciwnika (co moze robic bard, spiritmaster) oraz zdejmowanie debuffow u czlonkow grupy (moze to zrobic kler i bard jesli ma odpowiednia stygme)

Opublikowano

czyli ta stgma o której pisałam na końcu lańcucha support jest do ściągania buffków z członków pt :) Wszystko jasne dziękuję :) temat do zamknięcia ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...