Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

boku no pico

Gość Happi meinc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, byłem z moim kolegą na podwórku i on powiedział mi bym obejrzał boku no pico, że to fajne anime i wgl, a ja nie moge tego znaleźć nigdzie w necie i nie wiem co to jest. 

Opublikowano

Obejrzałem to i poleciłem kolegom, powiedzieli że jestem zboczonym i niezrównoważonym psychicznie zboczeńcem nie wiem czemu :/

Opublikowano

ale dalej ni wiem o co w tym chodzi

pierwsza odpowiedź do Twojego postu przecież wszystko wyjaśnia... no w wakacje spotyka nasz ziomek swoją drugą połówkę której dotąd nie znał i jest to miłość od pierwszego wejrzenia, więc bohater gania za swoją miłością. Jest to krótkie więc bez spojlerów się wiecej napisać nie da.

Opublikowano

Ja p******e... dobrą macie zabawę, nie? Później jak zwykle płacz, że osoby oglądające Anime czytające mangę/nowelki nazywa się mangozjebami, a cały internet z nich leje nie wspominając o społeczeństwie.

Nie wiem czy to jest słaba prowokacja (a na 99% jest, bo już w pierwsza odpowiedź zawiera link do anime wraz z kompletnym opisem) czy rzeczywiście jest tak jak autor tematu napisał. 

Więc zamiast uciąć rozmowę, że anime jest o chłopakach co się za dziewczyny przebierają i sex uprawiają i polecić cokolwiek innego, to jeszcze strugacie debili. No cóż... już chyba wolę głupie pseudo wywody armoro niż to co wy robicie, ale to pewnie ja będę tym złym, bo wam "bekę" przerwałem.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

pierwsza odpowiedź do Twojego postu przecież wszystko wyjaśnia

chodziło mi o bardziej rozwiniętą odpowiedź niż "są w sobie zakochani" 

Opublikowano

Ja p******e... dobrą macie zabawę, nie? Później jak zwykle płacz, że osoby oglądające Anime czytające mangę/nowelki nazywa się mangozjebami, a cały internet z nich leje nie wspominając o społeczeństwie.

Nie wiem czy to jest słaba prowokacja (a na 99% jest, bo już w pierwsza odpowiedź zawiera link do anime wraz z kompletnym opisem) czy rzeczywiście jest tak jak autor tematu napisał. 

Więc zamiast uciąć rozmowę, że anime jest o chłopakach co się za dziewczyny przebierają i sex uprawiają i polecić cokolwiek innego, to jeszcze strugacie debili. No cóż... już chyba wolę głupie pseudo wywody armoro niż to co wy robicie, ale to pewnie ja będę tym złym, bo wam "bekę" przerwałem.

Ale co ty chcesz? Moja przyjaciółka oglądała i powiedziała, że moment z bananem i siostrą protagonisty był nawet śmieszny, więc polecam. B)

@Edit

Nie jest (Bogu dzięki) yaoistką.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

??? dostał linka polskiego a że dalej nie rozumie, to myślałem, że chciał żeby to jakoś ładnie ubrać w słowa.

PS. jak ktoś nie lubi chłopców to polecam przeczytać mangę Banana no Nana, o Nanie która robi banany, powiększa je, i lubi je ogólnie :)

Opublikowano

Widzę ktoś tu ma jakieś problemy emocjonalne, masz jakikolwiek dystans czy byle gównem też się tak przejmujesz, bo wchodzisz w temat robisz z siebie rycerza na białym koniu a tak naprawdę to tylko się kompromitujesz, bo kilka osób chciało sobie pożartować czy użyć "ironii" przecież ten tytuł to klasyk w pewnym chorym sensie, a człowiek z avatarem fairy tail jestem nie mal pewien że oglądał inne anime i będzie je oglądał, więc daj sobie spokój, idź do działu minecrafta i tam ucz ludzi jak klocki stawiać, a nie ich pouczasz tutaj.

Z góry założyłeś że po wygooglowaniu "Boku no Pico" jest się takim debilem że niczego się nie domyśli, oprócz tego komentarze pod serią, gatunki, jakiekolwiek zdjęcia z tej serii...

Trzeba mieć IQ poniżej betonu żeby nie zauważyć że "coś tu jest nie tak"

NJxbd4x.png

Opublikowano

Spokojnie Andrzeju, nie ma się o co tak stresować:P Po samym przeczytaniu opisu anime można łatwo ocenić czy to co mówimy styka się z prawdą a co z ironią. Tylko ostatni głupiec by uwierzył w to co tutaj napisaliśmy. Nie wiem zresztą po co to dopowiadam, skoro @-Vasto- ci bardzo dobrze napisał.

Opublikowano

Widzię Vasto żyłka w dolnej partii ciała pękła, no cóż.. nie zamierzam dyskutować z osobą, która za argumenty bierze to w co ktoś gra, równie dobrze ja mógłbym kilkoma epitetami odnośnie grania w Metina czy CS'a podsumować, ale po co... odnośnie reszty to wasza sprawa, wyraziłem opinię, luźno została przyjęta i na tym by się skończyło, nie zamierzam wszczynać gównoburzy więc niech wam będzie, bez odbioru.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

cześć, byłem z moim kolegą na podwórku i on powiedział mi bym obejrzał boku no pico, że to fajne anime i wgl, a ja nie moge tego znaleźć nigdzie w necie i nie wiem co to jest. 

Boku no Pico to pedalski gniot. A dokładniej pedalski gniot z gatunku shotacon.

już chyba wolę głupie pseudo wywody armoro niż to co wy robicie, ale to pewnie ja będę tym złym, bo wam "bekę" przerwałem.

Głupie to byłyby nieprawdziwe wywody, a akurat moje wypowiedzi to fakty na temat anime (podkreślam, że opinie/recenzje są jednak subiektywne) czy spraw z tym związanych. Nie piszę na dany temat, jeśli się w nim nie orientuję.

Opublikowano

Boku no Pico to pedalski gniot. A dokładniej pedalski gniot z gatunku shotacon.

Głupie to byłyby nieprawdziwe wywody, a akurat moje wypowiedzi to fakty na temat anime (podkreślam, że opinie/recenzje są jednak subiektywne) czy spraw z tym związanych. Nie piszę na dany temat, jeśli się w nim nie orientuję.

Sugerujesz, że jak wypowiadasz się na temat anime to zawsze wypisujesz same fakty? Odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...