Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdaje darmowe serwery TS3

m4t0sh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozdaje darmowe serwery TS3

bez żadnych kruczków w 100% darmowe działające 24/7

po prostu napisz mi na pw ile potrzebujesz slotów i jaki przewidujesz ruch na serwerze

W wiadomości zwrotnej dostaniesz ip serwera i SA token

Podania o serwer bez dwóch wymienionych wyżej informacji będą od razu odrzucane.

Opublikowano

Fake, fake, fake :) czuje z daleka crack'a :) jeżeli się mylę, proszę o dowód z panelu teamspeak.com o pokazanie licencji ATHP.

Opublikowano

Fake, fake, fake :) czuje z daleka crack'a :) jeżeli się mylę, proszę o dowód z panelu teamspeak.com o pokazanie licencji ATHP.

z łaski swojej nie rób antyreklamy skoro nawet nie jesteś zainteresowany i niczego nie sprawdziłeś

wychodzę z dobrą wolą do ludzi którzy potrzebują serwera a nie koniecznie chcą/mają jak za niego płacić

lub po prostu mają dość masówek

a udowadniać niczego nie będę choćby dla własnej satysfakcji ;-)

miłego dnia

Opublikowano

z łaski swojej nie rób antyreklamy skoro nawet nie jesteś zainteresowany i niczego nie sprawdziłeś

wychodzę z dobrą wolą do ludzi którzy potrzebują serwera a nie koniecznie chcą/mają jak za niego płacić

lub po prostu mają dość masówek

a udowadniać niczego nie będę choćby dla własnej satysfakcji ;-)

miłego dnia

Stawiaj komu chcesz, co chcesz, w tych czasach nawet cukierka nie dostaniesz za darmo :) antyreklamą jest zdanie ''Rozdaje darmowe serwery ts3'' :) 

Ja wyraziłem swoją opinię na ten temat, a jeżeli Ty mi piszesz na pw, że licencja AAL jest przypisywana na jeden adres IP to czy Ty kiedykolwiek miałeś styczność z kupnem licencji? Teraz wiadomo, dlaczego crack :) 

PS: dla ''zainteresowanych'' cracki możecie sobie wygooglować, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Stawiaj komu chcesz, co chcesz, w tych czasach nawet cukierka nie dostaniesz za darmo :) antyreklamą jest zdanie ''Rozdaje darmowe serwery ts3'' :)

Ja wyraziłem swoją opinię na ten temat, a jeżeli Ty mi piszesz na pw, że licencja AAL jest przypisywana na jeden adres IP to czy Ty kiedykolwiek miałeś styczność z kupnem licencji? Teraz wiadomo, dlaczego crack :)

PS: dla ''zainteresowanych'' cracki możecie sobie wygooglować, pozdrawiam ;)

nie pisałem że all tylko npl

przynajmniej tak było kiedyś ;-)

z łaski swojej nie odwiedzaj już tego tematu "jasnowidzu" 

Opublikowano

nie pisałem że all tylko npl

przynajmniej tak było kiedyś ;-)

z łaski swojej nie odwiedzaj już tego tematu "jasnowidzu" 

Na NPL wiele nie oferujesz ;) 

PS: odnośnie wiadomości na PW, od kiedy licencja NPL ma 1024 sloty?  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...