Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaxy Gear czy warto dopłacić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym tyg kupuje nota i znalazłem aukcje tel+ zegarek czy opłaca sie dopłacić do teog zegarka czy lepiej poszukać samego telefonu ? . Jak sądzicie czy taki zegarek jest funkcjonalny ? ILer wytrzyma na baterii. Proszę o jakięs opinie i porady ;)

Opublikowano

Koszt tego geara na olx to jakieś ~350zł(używka). Ogólnie smartwatch to świetne urządzenie. Możesz zmieniać utwory, sprawdzić pocztę itd. więc jest bardzo funkcjonalny. Nie mam pojęcia jak z baterią w tym urządzeniu. 1-2 dni powinna wytrzymać. Czy warto? Moim zdaniem tak. Chociaż sprawdziłbym inne smartwatche.

Opublikowano

Dzięki za pomoc muszę to przemyśleć bo nie jestem do końca zdecydowany. POczekam moze jescze ktoś coś napisze ;) Może ktoś ma ten zegarek i wystawi mi opinie 

Opublikowano

Według mnie (jak już pisałem ;)) warto, dobrze zgrywa się z telefonem, bajer, ale czasami przydatny.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...