Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA O: czy jeżeli jakiś cheater da mi dużo kasy to czy mogę zostać za to ukarany?

krojek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, 

czy jeżeli jakiś cheater da mi dużo kasy to czy mogę zostać za to ukarany?

zombie_signature_by_meadowsdesigns-d50ds

Opublikowano

Owszem, musisz napisać do supportu, że dostałeś hajs od Cheatera, żeby ci bana nie dali.

ale ty smieszny :)

Need for Speed: World

Serwer: CHICANE-EU

Nick: LAGGERPL99

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, 

czy jeżeli jakiś cheater da mi dużo kasy to czy mogę zostać za to ukarany?

Ukarany zostać możesz, ale ryzyko zaczyna się od +100 milionów. Jeżeli wyłapiesz bana to piszesz do supportu, że pieniądze dostałeś od jakiegoś cheatera, nie wiesz co się stało, ponieważ jesteś początkującym graczem i nie pamiętasz jego nicku. Odbanują bez problemu :> 

Opublikowano

Ukarany zostać możesz, ale ryzyko zaczyna się od +100 milionów. Jeżeli wyłapiesz bana to piszesz do supportu, że pieniądze dostałeś od jakiegoś cheatera, nie wiesz co się stało, ponieważ jesteś początkującym graczem i nie pamiętasz jego nicku. Odbanują bez problemu :>

A jeżeli mam tą osobe w znajomych?

zombie_signature_by_meadowsdesigns-d50ds

Opublikowano

A jeżeli mam tą osobe w znajomych?

Tego nie wiem, lecz raczej nie biorą tego pod uwagę. Ale mówię - nie polecam dawać więcej kasy niż 100 milionów, bo już jest duże ryzyko przy takiej sumie.

Opublikowano

Tego nie wiem, lecz raczej nie biorą tego pod uwagę. Ale mówię - nie polecam dawać więcej kasy niż 100 milionów, bo już jest duże ryzyko przy takiej sumie.

Jeszcze zależy na jakiej platformie. Na PS3 już raczej na modder'ów nie zwracają uwagi (ja jestem modder'em, i aktualnie mam wbite około 250 milionów, i nic). Na PC natomiast podobno jest jakiś "super, mega, hiper" anti-cheater, który wyłapuje najmniejsze cheat'y.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Co do tego super, hiper i tak dalej anty-cheatera na PC to mogę Cię zapewnić, że to niestety mit.

Opublikowano

Co do tego super, hiper i tak dalej anty-cheatera na PC to mogę Cię zapewnić, że to niestety mit.

Cóż, nie gram na PC, więc nie wiem. Dzięki za informacje na ten temat. Będę wiedział na przyszłość.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Najlepiej po prostu napisać w tej sprawie do supportu gry i zgłosić im, że taka sytuacja miała miejsce. Wtedy najpewniej wezmą to pod uwagę przy ewentualnym sprawdzaniu Cię

who cares?

Opublikowano

Najlepiej po prostu napisać w tej sprawie do supportu gry i zgłosić im, że taka sytuacja miała miejsce. Wtedy najpewniej wezmą to pod uwagę przy ewentualnym sprawdzaniu Cię

Moim zdaniem nie ma sensu pisać czegoś takiego zanim się dostanie bana. Najlepiej napisać do nich dopiero wtedy gdy już bana dostaniesz, piszesz im, że dostałeś pieniądze od cheatera, nie wiedziałeś co się stało, jesteś początkującym graczem i nie pamiętasz jego nicku. Na starszej generacji bardzo małe szanse są za bana o spawnowanie kasy, więc lepiej im się samemu nie przyznawać. 

Opublikowano

Tak troszkę się wpraszam w konwersację, ale czy jakaś dobra dusza z cheatami chciałaby dać mi troszkę $? xD please? :D

bwJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...