Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cource chat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie

TO won z tego forum dostałeś gotowy poradnik tylko tam jest z kolorami tekstu ale co za problem dopisać sobie przedrostek królestwa w ifie i level gracza pobrać. Już jeden serwer miałeś niewypał teraz będzie kolejny...

Opublikowano

TO won z tego forum dostałeś gotowy poradnik tylko tam jest z kolorami tekstu ale co za problem dopisać sobie przedrostek królestwa w ifie i level gracza pobrać. Już jeden serwer miałeś niewypał teraz będzie kolejny...

Zostaw to najlepszy technik je.

Opublikowano

To wypierdalaj śmieciu, podobno nie stawiasz serwera, to po co Ci to :(

Sobie zrób w uichat :( a no taaaak... nie potrafisz :(

w uichat? powiedział to technik. [*]

każdy może być na forum i nie zabronisz mu... niech robi co chce. a ty po prostu nie odpowiadaj na jego posty. 

@Bastia.pl.

jako że nie chciało mi się spełnić twoich wymagań itp ale postanowiłem chociaż trochę ci pomóc

to zapraszam Cie tutaj do tego pradnika. 

sss

46302966905014201006.png

Opublikowano

w uichat? powiedział to technik. [*]

każdy może być na forum i nie zabronisz mu... niech robi co chce. a ty po prostu nie odpowiadaj na jego posty. 

@Bastia.pl.

jako że nie chciało mi się spełnić twoich wymagań itp ale postanowiłem chociaż trochę ci pomóc

to zapraszam Cie tutaj do tego pradnika. 

sss

Kurw* downie możesz sobie to zrobić w uichat, jak nie potrafisz w c++

Nie ucz ojca dzieci robić :)

Opublikowano

Kurw* downie możesz sobie to zrobić w uichat, jak nie potrafisz w c++

Nie ucz ojca dzieci robić :)

jak nie umiesz zachować się to wypier z forum. 15 latku...

to idz rób w uichat i pokaż jaki jesteś kozak. od czego jest kur source! przez takich jak ty poziom forum idzie w dół. bo zamiast próbować robić w src dalej robicie questami i inaczej omijając src... 

46302966905014201006.png

Opublikowano

jak nie umiesz zachować się to wypier z forum. 15 latku...

to idz rób w uichat i pokaż jaki jesteś kozak. od czego jest kur source! przez takich jak ty poziom forum idzie w dół. bo zamiast próbować robić w src dalej robicie questami i inaczej omijając src... 

Człowieku... Mam 16lat, jestem dumny, że mam tyle, a nie więcej i osiągnąłem więcej niż ty chociaż pewnie 13 masz xD

W uichat zrobisz na spokojnie :) Od czego jest source? Od wszystkiego, ale skoro nie umie tego zrobić tam to napisałem, żeby zrobił w uichat :)

Opublikowano

Człowieku... Mam 16lat, jestem dumny, że mam tyle, a nie więcej i osiągnąłem więcej niż ty chociaż pewnie 13 masz xD

W uichat zrobisz na spokojnie :) Od czego jest source? Od wszystkiego, ale skoro nie umie tego zrobić tam to napisałem, żeby zrobił w uichat :)

tak, tak każdy jest od Ciebie gorszy, młodszy.... a Ty jesteś bogiem.

obudź się wkońcu bo jesteś przykry. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

const char* kingdoms[3] = {"|cFFff0000|H|h[Shinsoo]|cFFA7FFD4|H|h", "|cFFFFFF00|H|h[Chunjo]|cFFA7FFD4|H|h", "|cFF0080FF|H|h[Jinno]|cFFA7FFD4|H|h"};

char chatbuf_global[CHAT_MAX_LEN + 1];

int len_global = snprintf(chatbuf_global, sizeof(chatbuf_global), "%s |cFF40E0B0|H|h[Lv. %d]|cFFA7FFD4|H|h |Hmsg:%s|h%s|h|r : %s", kingdoms[ch->GetEmpire()-1], ch->GetLevel(), ch->GetName(), ch->GetName(), buf);

Opublikowano
const char* kingdoms[3] = {"|cFFff0000|H|h[Shinsoo]|cFFA7FFD4|H|h", "|cFFFFFF00|H|h[Chunjo]|cFFA7FFD4|H|h", "|cFF0080FF|H|h[Jinno]|cFFA7FFD4|H|h"};
int len_global = snprintf(chatbuf_global, sizeof(chatbuf_global), "%s |cFF40E0B0|H|h[Lv. %d]|cFFA7FFD4|H|h |Hmsg:%s|h%s|h|r : %s", kingdoms[ch->GetEmpire()-1], ch->GetLevel(), ch->GetName(), ch->GetName(), buf);

ja tam mam tak od ponad roku :D

http://wklej.to/AKkEY

Chyba tłumaczyć nie muszę ;)

Opublikowano

@Endymion

tylko to

char chatbuf[CHAT_MAX_LEN + 1];
int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s : %s", ch->GetName(), buf);

na to twoje?

50374279859406698435.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...