Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy stworzyć serwer EasyHC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Może Być Serwer

[EasyHC] ??

Pluginy autorskie na [EasyHC]

Tylko Szukamy Helperów i NwM czy może być

[EasyHC]

h1cOcG.jpg

Opublikowano

Według mnie - nie. Nie opłaca się, jest strasznie dużo serwerów tego typu, będzie ciężko Ci się wybić. Jeśli już to chętniej zagrałbym na "starym" Hardcore - z banami za śmierć, bez zbędnych dodatków.

Opublikowano

Nie.
Tego typu serwerów jest tak dużo, że nie uda Ci się wybić ponad inne. Poza tym obstawiam, że graczom nie masz do zaoferowania więcej niż inni czyli nieskończone mięso, buty niwelujące obrażenia od upadku.

Skoro koniecznie chcesz tworzyć serwer to nie bierz się za easy hc, a na przykład prawdziwy hardcore, których obecnie w ogóle nie ma.

Opublikowano

Według mnie - nie. Nie opłaca się, jest strasznie dużo serwerów tego typu, będzie ciężko Ci się wybić. Jeśli już to chętniej zagrałbym na "starym" Hardcore - z banami za śmierć, bez zbędnych dodatków.

Spoko ;)) To zrobimy Hardcore tylko co dodać do Vipa  XDD? i na ile ban ;)).

h1cOcG.jpg

Opublikowano

Spoko ;)) To zrobimy Hardcore tylko co dodać do Vipa  XDD? i na ile ban ;)).

Długość bana dla gracza - 24h, a dla VIP - 12h.

VIP według mnie powinien posiadać:

• plecak, który będzie mógł otworzyć w każdym momencie,
  • podręczny crafting,
  • powiększony enderchest,
  • enchant room,
  • trochę lepszy drop,
  • pisanie kolorem na chacie.
Opublikowano

Długość bana dla gracza - 24h, a dla VIP - 12h.

VIP według mnie powinien posiadać:

• plecak, który będzie mógł otworzyć w każdym momencie,
  • podręczny crafting,
  • powiększony enderchest,
  • enchant room,
  • trochę lepszy drop,
  • pisanie kolorem na chacie.

a Itemy jakie ? Dla vipa 

h1cOcG.jpg

Opublikowano

Easy Hardcore? Czy ty masz jakies podstawy jezyka angielskiego? Wkoncu tworzysz cos latwego czy trudnego?

Co do tematu nie oplaca sie, za duza plaga tego nielogicznego typu serwerow jest.

Opublikowano

a Itemy jakie ? Dla vipa 

Według mnie żadnych. Czysty hardcore bez gildii i frakcji. Sami musimy wszystko robić, polegać na sobie. Sami walczyć. Jedynie co mogłoby być to ranking na www & tablist. 

26_unnamed.png

Opublikowano

Według mnie żadnych. Czysty hardcore bez gildii i frakcji. Sami musimy wszystko robić, polegać na sobie. Sami walczyć. Jedynie co mogłoby być to ranking na www & tablista

Bym musiał jakiegoś typa znaleść co ogarnia strony  ^_^

h1cOcG.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...