Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AP Gangplank?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wytłumaczy ktoś o co chodzi w tym gp ?  Taka podnieta na niego a mi sie wydaje, że pod full crit lepszy >.< On ma sie leczyć po sryliard i to wszystko czy jak ? :v 

Opublikowano

Nie widze zadnej podniety ale to chyba dlatego, ze Siv HD wstawil filmik z AP GP. Ja pamietam jak tak gralem w sezonie 3 :D

I tak, AP GP ma bic duzo z Q ( ale nie tak duzo jak pod kryty, chodzi o lichbane ) duzo z R AOE i heal pol hp.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Rekrut
Opublikowano

może robić go pod build full ad pod crita tylko ap item do jungli oraz buty magic pene wtedy ad dmg zamieniają w ap,  i walisz kryty tylko ap dmg, dobra postać do tej mety bo bije takie i takie obrażenia :)
Polecam też full ap, tylko żeby w obu opcjach grać ze smajtem i tym itemem.

Opublikowano

Nie wiecie o czym mówicie :P

AP gangplank teoretycznie może być viable tylko dzięki runeglaive ponieważ wtedy jego dmg z q zamienia się na dmg magiczny, prokuje echo i runeglaive.

Za każdy target jaki zabije z "Q" dostaje golda, więc jeśli runeglaive/hydra/echo lub statikk shiv zabije coś to dostajesz dodatkowo golda o ile się nie mylę.

Polecam przetestować mój troll build: runeglaive/echo/hydra/statikk/IE a lot of fun, na jedno q zdejmujemy praktycznie cała falę minionów.

Opublikowano

Nie wiecie o czym mówicie :P

AP gangplank teoretycznie może być viable tylko dzięki runeglaive ponieważ wtedy jego dmg z q zamienia się na dmg magiczny, prokuje echo i runeglaive.

Za każdy target jaki zabije z "Q" dostaje golda, więc jeśli runeglaive/hydra/echo lub statikk shiv zabije coś to dostajesz dodatkowo golda o ile się nie mylę.

Polecam przetestować mój troll build: runeglaive/echo/hydra/statikk/IE a lot of fun, na jedno q zdejmujemy praktycznie cała falę minionów.

Mylisz się..., nie dostajesz golda tym bardziej od statika

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Mylisz się..., nie dostajesz golda tym bardziej od statika

A chcesz się założyć, że dostajesz?

Dopiero na botach sprawdzałem dla pewności na przykładzie statika, jestem pewny że na innych też działa.

Opublikowano

A chcesz się założyć, że dostajesz?

Dopiero na botach sprawdzałem dla pewności na przykładzie statika, jestem pewny że na innych też działa.

Masz rację, tak samo jest z hydrą i innymi itemkami które procują ON HIT AoE DMG.

K4QaiyA.gif

Opublikowano

Wlasnie dzisiaj tak patrze i sie zastanawiam czemu nie wchodzi ludens echo, a nie wiedziałem, że jak sie ma item na jungle to nie wchodzi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...