Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Utility:

-evadeee

-sac:r

-activator

+ ewentualnie

-deklandaio

-prince view

Postacie:

-cassiopeia

-ezreal

-ryze

-annie

-pod adc graves,ashe i sivir(posiadając sam sac:r można siekać)

Opublikowano

Jeżeli się nie boisz o bana to Cassio mid i Ryze top(nowy ryze robi jeszcze lepszą sieczkę niż wcześniej tak na mój gust). A co do skryptów do champów-cóż jest ich mnóstwo ale z doświadczenia ci powiem że to nie ma tak iż spodobają ci się te które inni zachwalają pod niebiosa-lepiej sprawdzaj je po kolei(niektórzy np na casio preferuję manual ulta a inni auto jeżeli zastunują) metoda prób i błędów na customach pozwoli ci wyczuć skrypt

Jeżeli idzie o Evade to najlepszy jest revolution-lecz jest płatny a z darmowych masz Freaking god i Sancing Shoes-(ja preferuje ten pierwszy)

do do innych- coż beż jak leci wszystkie prediction gdyż część ze skryptów wykorzystuje kilka z nich, polecam również activator jeżeli nie ogarniasz sam itemów( dla osób które ręcznie je używają skrypt moze być upierdliwy) oczywiście autosmite jeżeli grasz jungle obowiązkowy.

Jeżeli zamierzasz dokupić champy aby grać na skryptach to polecam 

-gnar (gnarlyGnar wg. mnie jest boski)

Mid

-Ori/Syndra/Viktor (do ori pełno jest fajnych skryptów a co do syndry-wiem że ludzie zachwalają-osobiście nie gram a jeżeli chodzi Viktora-polecam Sion's Viktor-celowanie z lasera pełen automat z obieraniem opcji na wiele celów coś pięknego)

ADC

Kalista-Kite machine kalita świetny skrypt a jak masz Evade to praktycznie nic cie nie trafia

jeżeli chodzi o jungle i suppa-osobiście nie trafiłem na dobry skrypt.(Kiedyś był do brauma ale twórca nie update'ował go to samo z threshem, większość skryptów do blitza to pomyłka, albo nie trafiłem na dobry, do morganny coś moze się teraz znajdzie, bo ostatnio jak sam szukałem, to słabo było z trafianiem q l,ecz ustawienai bariery przynajmniej były przyjemne-nazwy skryptu nie paiętam)

No cóż UP podał wszystkie Utilityskrypty których nie wymieniłem-chwała mu za to :)

Opublikowano

Jeżeli się nie boisz o bana to Cassio mid i Ryze top(nowy ryze robi jeszcze lepszą sieczkę niż wcześniej tak na mój gust). A co do skryptów do champów-cóż jest ich mnóstwo ale z doświadczenia ci powiem że to nie ma tak iż spodobają ci się te które inni zachwalają pod niebiosa-lepiej sprawdzaj je po kolei(niektórzy np na casio preferuję manual ulta a inni auto jeżeli zastunują) metoda prób i błędów na customach pozwoli ci wyczuć skrypt

Jeżeli idzie o Evade to najlepszy jest revolution-lecz jest płatny a z darmowych masz Freaking god i Sancing Shoes-(ja preferuje ten pierwszy)

do do innych- coż beż jak leci wszystkie prediction gdyż część ze skryptów wykorzystuje kilka z nich, polecam również activator jeżeli nie ogarniasz sam itemów( dla osób które ręcznie je używają skrypt moze być upierdliwy) oczywiście autosmite jeżeli grasz jungle obowiązkowy.

Jeżeli zamierzasz dokupić champy aby grać na skryptach to polecam 

-gnar (gnarlyGnar wg. mnie jest boski)

Mid

-Ori/Syndra/Viktor (do ori pełno jest fajnych skryptów a co do syndry-wiem że ludzie zachwalają-osobiście nie gram a jeżeli chodzi Viktora-polecam Sion's Viktor-celowanie z lasera pełen automat z obieraniem opcji na wiele celów coś pięknego)

ADC

Kalista-Kite machine kalita świetny skrypt a jak masz Evade to praktycznie nic cie nie trafia

jeżeli chodzi o jungle i suppa-osobiście nie trafiłem na dobry skrypt.(Kiedyś był do brauma ale twórca nie update'ował go to samo z threshem, większość skryptów do blitza to pomyłka, albo nie trafiłem na dobry, do morganny coś moze się teraz znajdzie, bo ostatnio jak sam szukałem, to słabo było z trafianiem q l,ecz ustawienai bariery przynajmniej były przyjemne-nazwy skryptu nie paiętam)

No cóż UP podał wszystkie Utility

skrypty których nie wymieniłem-chwała mu za to :)

Zarzuć ten boski skrypt do Ryze który działa.. bo u mnie nie działa... mam crakowanego bola.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Powiem tak zamierzam pokombinować ze skryptami na  cracked bola jak tylko zacznie mi chodzić( chyba inject nawala bo wywala mi lol crasha jak już gra sie prawie załadowała).Na pewno jest sposób na kite machine nawet na zwykłym bolu-na przykład kupić skrypt :)

Opublikowano

-evadeee

-sac:r

-activator

+ ewentualnie

-deklandaio

-prince view

Postacie:

-cassiopeia

moglby ktos mi podac linki do tych skryptow i co robi deklandaio?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...