Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JQ/JS i PHP animacja obrazków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcę zrobić coś w stylu loot'a, że mam w rzędzie kilka obrazkó i przelatują one (tak jak otwieranie skrzynek w CS:GO) i dalej że jak wylosuje jakiś obrazek to zrobi coś tam w PHP co ma zrobić. Problem jest taki że nie znam się kompletnie na JS i JQ i czy ktoś jest w stanie mi pomóc? nie chcę jakiegoś od was gotowca czy coś że wyłudzam itd.. ale czy jest jakiś gotowy plugin tego typu? pół godziny siedziałem w google szukając tego słowami kluczowymi i nic :( 10 lajków za konkretną pomoc ;)

Opublikowano

Niestety czeka Cię nauka ajaxa bez którego nie połączysz backendu z frontem bez przeładowania. Ewentualnie możesz wszystko zrobić za pomocą js przy wykorzystaniu frameworka np. node.js

wipek.pl

Opublikowano

Najpierw nauka js, a potem ajaxa. A JQuery znacznie przyspieszy pracę, bo posiada już gotowe do wykorzystania funkcje ajax, post i get.

gamedevmania.com

Opublikowano

Niestety czeka Cię nauka ajaxa bez którego nie połączysz backendu z frontem bez przeładowania. Ewentualnie możesz wszystko zrobić za pomocą js przy wykorzystaniu frameworka np. node.js

NodeJs to nie jest framework.

gamedevmania.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...