Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyszczenie klawiatury

amed12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wylał mi się soczek na klawiaturę od laptopa lecz szybko zareagowałem i go wytarłem po 2 dniach zauważyłem że strzałki i entery się kleją. Czy można ją oddać jakoś do wyczyszczenia?? Jeśli tak to ile to będzie kosztowało? Ponieważ nie chcę jej popsuć a laptop to Aspire E1-572G. Czy może lepiej samemu się zabrać za podważanie klawiszy, ponieważ na początku nie chciały wypadać więc sobie odpuściłem by niczego na siłę nie zepsuć.

mpcforum.jpg

Opublikowano

Na youtube znajdź tutorial jak rozkręcić klawiaturę w tym modelu , zwykle to klika śrubek. Można ją wyciągnąć i przeczyścić najlepiej powietrzem 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Na youtube znajdź tutorial jak rozkręcić klawiaturę w tym modelu , zwykle to klika śrubek. Można ją wyciągnąć i przeczyścić najlepiej powietrzem 

Powietrze nie wyczyści mu klawiatury z zalania.

Kup sobie izopropanol i przetrzyj jakąś szmatką.

Aukcje z tym specyfikiem spokojnie znajdziesz na Allegro (http://allegro.pl/alkohol-izopropylowy-ipa-izopropanol-100-1000-ml-i5448818293.html).

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...