Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Santeria

VvV666VvV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszna akcja bo przecież była promocja na 50% SMów a tu nagle offline po tych 2 dniach promocji :) Ładnie okradł osoby które załadowały w ten dzień.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

" Wracajac do tematu, wprost, nie widze przyszłości projektu, gdzie zapierdalam sam, a reszta Teamu robi sobie dziwne rzeczy na lewo, przez co dostaje hejt na morde. "

Cytat Azprima na ich forum xD Beka :D

Opublikowano

Śmieszna akcja bo przecież była promocja na 50% SMów a tu nagle offline po tych 2 dniach promocji :) Ładnie okradł osoby które załadowały w ten dzień.

Serwer jest online, nie wiem skąd masz info, że jest off. xD

Za kilka miesięcy będzie Ascarial s3 :P

s3? s84657328458 co najmniej. 

" Wracajac do tematu, wprost, nie widze przyszłości projektu, gdzie zapierdalam sam, a reszta Teamu robi sobie dziwne rzeczy na lewo, przez co dostaje hejt na morde. "

Cytat Azprima na ich forum xD Beka :D

Przynajmniej masz wyjaśnione co i jak. :D

Opublikowano

Co do serwera fajny był jak i grający ludzie wywalanie ch zniszczyło serwer i te ss'ki eq od JesteśNupem ale jeba* nie żałuję nawet że mnie tam oje*ali i czasu spędzonego na serwie eldooo

ps.

okjnut.jpg­

2i29cae.png

Opublikowano

Opis servera:
- Opoznienie startu 7 dni.
- Start serwera bez rejestracji!
- Start serwera bez strony!
- Start servera bez forum!
- Ponad połowa ludzi nie może pobrać clienta i marnuje czas czekając.
- 0 fair play zaczynając.

- Ponad połowa bugów, etc (misje, dungeony, party).
- Połowe sm nie  dochodziły.
- Zanim naprawili misje Przesmyk minęło około parenaście dni.
- Siedząc na ts nie potrafili się odezwać tylko wysyłali kogoś kto by za nich to załatwił.
Zagrałem na serwerze około 15 godzin - odechciało mi się ze względu na bugi i olew administracji.
Więcej nie chcę mi się wymieniać, bo ten server od początku był dnem.

Opublikowano

Vitronek, widzę, że mama jeszcze nie zabrała komputerka za siedzenie przy metinku, hehe.  B)

Będzie s3, s4 bo Azprime wie, że metin to dobry zarobek.

Niestety santeria nie wypaliła, jak teraz większość serwerów.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przecież Azprime jedyny problem jaki miał ze startem to brak $$,zrobił promocje przed startem,hajsu nazbierał i dopiero tydzień później odpalił serwer jak kupił maszyne xDD Wy płaczecie a on teraz z Miyoshi siedzi w Szwecji :v

Vitronek, widzę, że mama jeszcze nie zabrała komputerka za siedzenie przy metinku, hehe.  B)

Arogancja z waszej strony jest komiczna,lepiej zmieniajcie nicki bo już nikt nie zagra więcej u was ^^ A no tak,widze że chcecie Ascariala sprzedać,no próbujcie jeszcze hajs wycisnąć xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Przecież Azprime jedyny problem jaki miał ze startem to brak $$,zrobił promocje przed startem,hajsu nazbierał i dopiero tydzień później odpalił serwer jak kupił maszyne xDD Wy płaczecie a on teraz z Miyoshi siedzi w Szwecji :v

Proponuję najpierw sprawdzić, czy informacje, które posiadasz są prawdziwe. Siedzimy w Szwecji? Byliśmy na jednodniowym rejsie, na który byłoby stać każdego, nawet bez serwerka Metina. :v Także skończ siać ferment.

Opublikowano

Proponuję najpierw sprawdzić, czy informacje, które posiadasz są prawdziwe. Siedzimy w Szwecji? Byliśmy na jednodniowym rejsie, na który byłoby stać każdego, nawet bez serwerka Metina. :v Także skończ siać ferment.

Stena line też byłem xD

Ale nie odwlekając od tematu, jeżeli azprime nie zadba o reklamę to prędzej czy później pójdzie wszystko off, po co to ukrywać?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer jeżeli chodzi o same wykonanie był bardzo dobrym pomysłem oraz przemyślanym. No upadł nie dlatego, że był nudny czy też były bugi bo to nie wpływało bardziej na rozgrywkę, lecz przez administrację, która na prawdę nie potrafiła tego ogarnąć i co najśmieszniejsze to to, że cała winna spadała na Azprime choć jego winy było mniej niż np. technika, który miał wszystko w 4 literach.

Ja bym z miłą chęcia powrócił, ale jak by ktoś ogarnięty zajął by się tym serwerem 

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer jeżeli chodzi o same wykonanie był bardzo dobrym pomysłem oraz przemyślanym. No upadł nie dlatego, że był nudny czy też były bugi bo to nie wpływało bardziej na rozgrywkę, lecz przez administrację, która na prawdę nie potrafiła tego ogarnąć i co najśmieszniejsze to to, że cała winna spadała na Azprime choć jego winy było mniej niż np. technika, który miał wszystko w 4 literach.

Ja bym z miłą chęcia powrócił, ale jak by ktoś ogarnięty zajął by się tym serwerem 

Bugi nie wplywaly na rozgrywke? Czyli 5640 SM za kazde zalozone konto przed startem nie wplywało na rozgrywke? oke xD

A i @Miyoshi Czemu prezentacja Santeri jest w koszu na MPC? Hmm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...