Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF?! Kupno konta

Deltoide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam konto od kolegi i tam trzeba czekać 20 min przed każdą grą. I to jest na zawsze? bo jak zagrałem 1 runde i nic nie pisało że zostało jeszcze ileś tam gier do końca. I co to jest na zawsze ?!

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam, ponieważ już nie gram od dłuższego czasu to były chyba kary, że trzeba dłużej czekać na mecze czy coś takiego lub obiło mi się to o uszy.

dddtly.jpg

Opublikowano

Nie jest napisane ile gier.. spodziewam sie ze na zawsze...

Tak to na zawsze musisz zrobić nowe konto albo kupić drugie konto Kappa... (UŻYJ MÓZGU KOLEŚ! NIC NIE JEST NA ZAWSZE W LOLU CHYBA ŻE PERM BAN KAPPA) Cya

bPF1HEU.png

Opublikowano

Tak to na zawsze musisz zrobić nowe konto albo kupić drugie konto Kappa... (UŻYJ MÓZGU KOLEŚ! NIC NIE JEST NA ZAWSZE W LOLU CHYBA ŻE PERM BAN KAPPA) Cya

Po 1 grzeczniej i mniej sarkastycznie (ja tego wymagam) , po 2 w LoLa gram od 2 sezonu i za moich czasów tego nie było. Nie oriętuje się bo nie grałem od dawna.

Opublikowano

Po kilku gierkach zejdzie. Tylko niech Ci nie przyjdzie w tych gierkach iść afk, bo z 20 minut będziesz miał godzinę i gry Ci się zresetują. (tj 5 od nowa.)

giphy.gif

Opublikowano

Po kilku gierkach zejdzie. Tylko niech Ci nie przyjdzie w tych gierkach iść afk, bo z 20 minut będziesz miał godzinę i gry Ci się zresetują. (tj 5 od nowa.)

Pierwsze słyszę :O Ja nigdy nie miałem kary 1h.. ^^

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Twoj kolega wychodzil z meczow z tego powodu na jego komto teraz twoje zostala nalozona kara w postaci 5 gier z niskim pryjorytetem nie jest to na zawsze tylko na 5 gier jak kazda tego typu kara pamietaj nie badz afk po wyjsciu z tego bo kara bedzie rosla ;) Zostalo to wproadzone troszke czasu temu dokladnie nie wiem ile ;)

Opublikowano

Mam konto od kolegi i tam trzeba czekać 20 min przed każdą grą. I to jest na zawsze? bo jak zagrałem 1 runde i nic nie pisało że zostało jeszcze ileś tam gier do końca. I co to jest na zawsze ?!

Za afki dostajesz takiego bana na gierki. Na każdą grę musisz czekać 5,10, 20minut w zależności od tego, który już raz masz nałożoną karę. Kara obowiazuje do rozegrania pięciu meczy :)

lil-pump-gif-4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...