Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pójdzie mi Wiedzmin 3? Co dokupić?

StuSto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem zainteresowany kupnem Wieśka 3, posiadam dosyć starego kompa, i moje pytanie brzmi czy mi pójdzie i jak nie to jakie podzespoly wymienić by wyszło jak najtaniej i najwydajniej (wiesiek na minimalnych lub srednich nie zalezy mi bardzo na grafice) Jeśli zły dział to przepraszam i proszę admina o przeniesienie / lub upomnienie

Parametry:

Grafika: GTX 550 TI Asus 1gb

Procesor: Intel Core i3 2100 3.1 ghz 

Ram: 8gb 1333mhz

Płyta Głowna: P8H61-M LX2

Opublikowano

Gościu na praktycznie identycznej konfiguracji (ma troche lepszy procek) ma niestałe 30fps na najniższych ustawieniach w 1280x720. Zapomniałeś podać zasilacza.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nigdy nie grałem w wieśka czy te 30fps jest do grania w miare ok? Zasilacza nie pamiętam bym musiał rozkręcac jutro najwyzej ale 400W tylkoe pamietam bodajże 

Opublikowano

Dobra to gra pojdzie jakies propozycie co jak i za ile dokupic ? Jakis dobry zestaw plyta glonwa + procek i karta graficzna ? W rozsadnej cenie tak nie powyzej 700-800 za sztuke

Opublikowano

Jakieś porady jak to sprawdzić zara kompra rozkręce by jeszcze sprawdzić ten zasilacz

Opublikowano

Dobra mam obudowa jest ATX Głupi jestem wystarczyło kompa obrócic Jest ATX  iBox 230V, 3.5A, 50-60hz to pisze na naklejce na obudowie. Zasilacz: IBOX Model: SL -8400BTX max 400W

Opublikowano

@StuSto

To lepiej weź zestaw, który podałem wcześniej z obudową ponieważ obudowa którą masz teraz jest bardzo słabej jakości obudową tak samo jak zasilacz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dobra i taki zestawik jak bedzie sie prezentowal np w wiesku 3 czy np gta 5? Bardzo mi się podoba

Opublikowano

Wiesiek 3 na najwyższych coś koło 35-40fpsów

GTA 5 na najwyższych troche ponad 50

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...