Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla najlepszej dziewczyny :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chlopaki i dziewczyny :D mam problema :( moja dziewczyna ma urodzinki za dwa tygdonie i nie ma zielonego pojecia co jej kupic , myslalem nad perfuami i nawet znalazlem ciekawa oferte na www.sknerus.pl jednak troche boje sie tam kupowac bo nie znam tej stronki :) ktos helpnie ??? z gory dziena :)

Opublikowano

sknerus.pl to fake

Co do prezentu.

Zrób coś własnoręcznie. Jakiegoś niedużego pluszaka albo zabierz ją gdzieś w góry etc.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Myśle że najlepszym prezentem będzie zrobione coś od siebie, ale to nie byle coś, tylko to ma być coś w włożyłeś trochę wysiłku no i "serca". Inspiracji możesz szukać właściwie po całym internecie. 

Opublikowano

Raz się spotkałam z tematem faceta na jakimś portalu, że dla płci damskiej najlepszy prezent to pewnie ten najdroższy. Oczywiście to nieprawda  xD Można zorganizować coś taniego/za darmo, a z pewnością się spodoba.
Dedykacja jej ulubionej piosenki w radiu?
Narysowane serce przed blokiem? 
Jeśli jesteś uzdolniony (lub nie, spróbować można), napisz dla niej wiersz.
Możesz też zrobić powtórkę waszej pierwszej randki.

Pomysłów jest dużo, ale nie wiemy jaka jest twoja dziewczyna. Niektóre rzeczy może uznać za ,,szczeniackie"  ^_^

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

Raz się spotkałam z tematem faceta na jakimś portalu, że dla płci damskiej najlepszy prezent to pewnie ten najdroższy. Oczywiście to nieprawda  xD Można zorganizować coś taniego/za darmo, a z pewnością się spodoba.

Dedykacja jej ulubionej piosenki w radiu?

Narysowane serce przed blokiem? 

Jeśli jesteś uzdolniony (lub nie, spróbować można), napisz dla niej wiersz.

Możesz też zrobić powtórkę waszej pierwszej randki.

Pomysłów jest dużo, ale nie wiemy jaka jest twoja dziewczyna. Niektóre rzeczy może uznać za ,,szczeniackie"  ^_^

Chyba, za dużo się naoglądałeś seriali na polsacie.

Opublikowano

Widziałem taki trick, ze nic nie kupiles jeszcze, dziewczyna była ciekawa i ty mówisz, żeby zgadywala i ona wymienia ci, co ona by chciała, i masz już pomysł na prezent

Opublikowano

Weź ją gdzieś na wakacje, chyba bardziej się ucieszy niż z jakiegoś prezentu.

Opublikowano

Chyba, za dużo się naoglądałeś seriali na polsacie.

Niestety nie oglądam, mam lepsze rzeczy do roboty :D 

Lubię się czepiać, więc... Po ,,chyba" nie powinno być przecinka :D

I naoglądałaś jak już.

­

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

Każda dziewczyna lubi co innego. :P Czasem nawet same kwiaty mogą być miłym gestem, ale niekoniecznie może ją to zadowolić. ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Może replike karabinu szturmowego m16, jeśli nie to może rower różowy dziecięcy z bocznymi kółkami żeby się nie wywróciła.

Ile ma lat? co lubi? bedzie łatwiej dobrać prezent..

Można jeszcze załatwić tabletki gwałtu jeśli ma 18+ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...