Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online - nie mam uprawnień do Xbox Live.

elkateam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z niewiadomego powodu nie mogę dołączyć do Online (Xbox 360) piszę że nie mam uprawnień do korzystania z Xbox Live mam konto na Social Club i na Misocroft (potwierdzone oba) i wszystkie dodatki a nie działa proszę o pomoc

Opublikowano

silver

Po przejściu GTA V 5 razy znudziło mi się grać na offline i próbuje wbić na Online mam 13/13 dodatków i nie wierzę że jeśli ma być wymagane Xbox Live Gold i szukać tego kodu w stercie papierów . Cytat z gry "Uwaga Twoje konto nie posiada odpowiednich uprawnień do korzystania z usługi Xbox Live" to piszę jak spróbuję się połączyć

Opublikowano

silver

Po przejściu GTA V 5 razy znudziło mi się grać na offline i próbuje wbić na Online mam 13/13 dodatków i nie wierzę że jeśli ma być wymagane Xbox Live Gold i szukać tego kodu w stercie papierów . Cytat z gry "Uwaga Twoje konto nie posiada odpowiednich uprawnień do korzystania z usługi Xbox Live" to piszę jak spróbuję się połączyć

Musisz posiadać usługę Xbox Live Gold :>

Opublikowano

To normalne we wszystkich grach online na Xboxie wymagany jest Gold. Tak było jest i będzie aż dziw bierze, że tego nie wiedziałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...