Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie filmy polecacie?

Diavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, iż są wakacje, ja pracy szukam ale z marnym skutkiem i wgl.  a czasu mam sporo to pomysłałem sobie, że zacznę oglądać jakieś filmy. Tak więc chcałbym poznać wasze propozycje.

Zależy mi na tym by była ciekawa fabuła, by nie był to film fantasy. Nie chcę żadnych melo dramatów i "wyciszkaczów łez", najlepiej jakieś filmy przygodowe, akcji, kryminalne, wojskowe itd. Albo jakiś serial zagraniczny.

Opublikowano

Czekam na dalsze propozycje, bardziej chciałbym skupić się na jakiś sensacyjnych, przgodowych, akcji, kriminalnych, horrory na razie na 2 plan :). Ale dzięki za każdą propozycje.

Opublikowano

Bez litości, Non stop,django, Sekretne życie Waltera Mitty ( tylko to z przygodowych mi się łapię do głowy, ale film świetny), Labirynt, Polowanie na Łowcę, Koliber, Uprowadzona wszystkie części, Fighting, Porwanie, Get The Gringo,Gran torino, Protektor, Adrenalina 1-2, Parker,  Bez reguł, Shooter,, Pan życia i śmierci,, PODZIEMNY KRĄG, safe house  - Głównie filmy akcji wymienione z głowy, raczej z lepszego kina, przeglądnij sobie i zobacz co Cię zainteresuje :) (Podkreśliłem te, które wybitnie mnie zaciekawiły)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

kinoman.tv/zalukaj.tv ewentualnie niektóre na cda

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy na www.*********.pl, gdzie można obejrzeć filmy za darmo i bez reklam. Znajdziecie tam takie propozycje jak: ,,Vicky Christina Barcelona" i ,,Tajne przez poufne". Oglądaj bez bólu!

Pozdrawiamy,

Zespół www.*********.pl

Poleciał report za reklamę (nie strony tylko tego co jest na stronie).

@ antywarn

Interstellar, więzień labiryntu, star trek

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Interstealler

Bogowie Ulicy

Blow

Turysta

Skazani na Shawshank

Leon Zawodowiec

November Man

Requiem dla snu

Who Am I

To nie jest kraj dla starych ludzi

Dziewczyna z sąsiedztwa 2007

Protektor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...