Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako że niedługo planuję otworzyć serwer, ale nie wiem jaki rodzaj będzie najlepszy, na które serwery jest największy popyt?

Potrzebujesz pomocy przy pisaniu pluginu?

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji pluginu?

Napisz DO MNIE! Chętnie służę pomocą.

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Laptop: Lenovo y700-17ISK Intel Core i7-6700HQ/GTX960m/16GB/256GB SSD+ 1TB HDD

Opublikowano

Jak naprawdę znasz się na rzeczy to stwórz:

Modyfikowany serwer typu:

HardSurvival + Wojny Gildii (z starym dobrym Factions)

Mody typu: InstrualCraft, Optifine, te całe reaktory atomowe bronie typu flinty nie jakieś zautomatyzowane karabiny

Podkreślając do tego zbierz minimum 3 ogarniętych adminów najlepiej +17-18 lat  do tego minimum +60 slotów.

Pomyśl a sam dojdziesz czego chcesz :P

Opublikowano

Zagrałbym z chęcią na takim starym Hardcorze, tylko aby był dobrze zrobiony. Teraz większość serwerów leci na jedno kopyto, easyhc :/ Jak się zdecydujesz i będziesz już robił to daj znać ;)

Opublikowano

Opłaca się teraz stworzyć dobry i porządny tryb serwerowy Hardcore lub SkyBlock. Z pełnym zaangażowaniem administracji w serwer + dobrą ekipą serwerową, która będzie tworzyła ten serwer, serwer może się całkiem dobrze udać. 

Opublikowano

A co myślicie o takim survivalu, tylko normalnym, bez żadnych gildii i itemków? Minecraftowy survival

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Opublikowano

Wydaje mi się, że taki czysty survival bez niczego może nie zdać egzaminu na dłuższą metę.
Ja również chętnie zagrałbym na prawdziwym hardcore z banami za śmierć i bez ułatwiających w znaczny sposób rzeczy typu nieskończone mięso. 

Opublikowano

Czyli uważacie że hc bez ułatwień, bez gildii wypali?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...