Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak jest z banami za FSbota?

ExileR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. jestem świeżakiem, latam na FSbocie już jakiś 2 tydzień i nie wyłapałem żadnego bana. Muszę was wymęczyć dlatego o to kilka pytań do ekspertów  :D 
1.Jak często lecą bany za tego bota?
2.Jakie to są bany? Perm czy krótsze?
3.Czy jeśli nie złapią mnie teraz na gorącym uczynku, to podczas "ban wave" mogę być ukarany?
4.Jeśli bocę teraz po kilka godzin dziennie, a od przyszłego miesiąca będę grał uczciwie to nadal mogą mi wlepić bana?

I ostatnie
5. Opiszcie swoje przeżycia i doświadczenia związane z tym cackiem  <3

Opublikowano

1. Rzadko.
2. Za pierwszym razem upomnienie, za drugim perm (choć są wyjatki).
3. Nie wiem xD
4. Mogę Cię sprawdzić tylko 3 miesiace wstecz. Po tym czasie Twoje dane są kasowane i nie mają na Ciebie dowodów. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, może ktoś jeszcze wrzuci swoje 3 grosze?
I jeszcze jedno - W jakiej formie dostaje się takie upomnienie? Nie chciałbym czegoś takiego przegapić.

Opublikowano

Upomnienie? Nie ma już czegoś takiego, od razu perm leci  :unsure: Upomnienia usunęli krótko po tej wielkiej fali banów z 2013 r.

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

1. Często

2. Dawniej były upomnienia teraz dają bany na 3,7,msc,perm 

3. Możesz być 

4.Jeśli codziennie latasz po kilka godzin nic ci nie powinni zrobić, jak byś latał po 6-10 h to mógł byś dostać bana

5. Osobiście latam na bociku na podwajaczu od 2 miesięcy po 5 h dziennie i nic nie dostałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...