Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na faceit ?

Vexal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam GN2 i gram na faceit z kumplami z rangami zbliżonymi do mojej. Pytanie jest takie czy opłaca nam się grać na faceit bo zazwyczaj jakis supreme w enemy i 16:1/0.

Jakbym chciał poprawić swojego skilla to lepiej faceit czy DM'y ? :D

Opublikowano

DM DM I JESZCZE RAZ DM po co od razu faceit? faceit moim zdaniem sie gra już tak od szeryfa, orzełka, najpierw graj DM aby polepszyć celność i HS'y. wydaje mi się że 30 minut na dm codziennie powinno ci pomóc.

Opublikowano

185.25.151.35:27032 tu masz Polski Only HS, spoko gracze sa, można pogadac i nie ma samych globali, są ludzie od Silvera do GE.

Opublikowano

A ja od siebie polecam faceity, wczoraj grałem to w przeciwnym teamie były 3 silvery i 2 goldy ( przynajmniej tak napisali ) wygraliśmy 16:0

Więc, niższe dywizje też się trafiają, można tam poćwiczyć rundy nożowe oraz ogólną grę na wyższym poziomie niż na FFA i nie musisz się martwić, że przegrywasz czy coś.

Tylko najlepiej graj w kilka osób bo samemu może być czasem problem z komunikacją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...