Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS World czy 4 Story?

Cisbar1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , cześć mam dylemat lekki :DD Zastanawiam sie nad ściągnięcie gry need for speed wordl albo 4story gdyż lubie takie gry mam teraz mały problem xD. Lubie takie wyścigi i takie magiczne gry .. w zasadzie AION przypada mi do gustu lecz nie mam zamiaru znów go ściągać i czekać podajże cały dzień + 45 GB gry ...

No ok bez śmieci , co Wy wybraliście z tych gier ?/

Uznajcie ten post jak kosz gdyż dowiedziałem sie że need for speed wordl idzie na psy i wyłączają gre 14.07.15 r i nie opłaca mi się zaczynać przygody z tą grą trochę chamsko zrobili dla tych którzy spędzili godziny gry oraz wydali kupy forsy ale cóż taka administracja serwera nfsw trudno ...

Opublikowano

Co do NFS World to jeszcze nie wszystko stracone, bo trwają pracę nad projektem offline i już istnieje możliwość uruchomienia gry w trybie offline.

Kwestią czasu jest, aż pojawią się pierwsze prywatne serwery.

Opublikowano

Cóż jak na razie trwają prace nad NFS World ale ja polecałbym ci 4Story ze względu na to że gra ma już swój czas i można nawet nieźle pograć dla samego klimatu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...