Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MK Jogo wywołuje lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od 5.11 gdy mam wlaczonego mk jogo gra mi laguje.Normalnie mam 80 fps , z tym programem 75 ale przycinki sa dosyc widoczne.Nie sa to typowe lagi.Wie ktos moze jak to rozwiazac? bylbym wdzieczny.

Opublikowano

Używam mkjogo iwyłącznie do skinów. Mam zawsze 120 fps. i nie spadają więc to może być wina twojego komputera lub ustawień w lolu. Jakie masz ustawienia wideo w lolu?
Jeśli masz na normalnych to zmień sobie na bardzo niskie wtedy spadki fps'ów powinny ustać ;)

bPF1HEU.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a weź to wypiijjjerdol i się nawet nie zastanawiaj, w bolu/L# też są spoko skin hacki, dodatkowo masz pełno innych ciekawych skrypciochów i prawdopodobnie jest bezpieczniej, niż na tym BAN JOGO

Opublikowano

Ja też posiadam dziwny problem po ostatnim patchu. Nie wiem jak temu zapobiec, normalnie mam ok. 120 fps i gra chodzi jak igła. Od ostatniego czasu nawet zaczął mi client lola lagować w dziwny sposób, to nie są normalne lagi ani nie jest to wina komputera czy internetu, wygląda to i opisać mogę to jako "opóźnione reagowanie" posiada ktoś podobny problem ? Lub wie jak go rozwiązać ?

Opublikowano

Ja też posiadam dziwny problem po ostatnim patchu. Nie wiem jak temu zapobiec, normalnie mam ok. 120 fps i gra chodzi jak igła. Od ostatniego czasu nawet zaczął mi client lola lagować w dziwny sposób, to nie są normalne lagi ani nie jest to wina komputera czy internetu, wygląda to i opisać mogę to jako "opóźnione reagowanie" posiada ktoś podobny problem ? Lub wie jak go rozwiązać ?

Polecam nie używać mkjogo :) 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Ja uzywam MK glownie do powtorek ale jak mi sie nudzi to skina sobie odpale i wszystko dziala bez problemu.

ruU3AnC.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...