Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam multihacka

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam multihacka, którego ostatnio miałem, ale gdzieś zgubiłem. Jak wchodzi się do gry to po prawej jest przycisk "Show hackbar" i jak się w to kliknie to po lewej się taki słupek pokazuje i tam jest spambot, expbot, itemstealer i inne takie. Ma ktoś to jeszcze?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@ ref

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

m2kmod by 123klo

Dzięki, o to chodziło.

A mógłby ktoś uploadować plik z tego linku na np speedyshare albo mega? Bo chwilę temu pobierałem pickupa (który nie działa) i nie chce mi się czekać 3 godziny

@ edit

OK, pobrałem. A powiecie mi jak tego używać??? Bo jak uruchamiam grę normalnie to nie działa, a jak klikam ten plik exe i "launch" to się program zawiesza :/

@ edit

JEST!!! Działa! Po wydaniu 3,50 zł na transfer i godzinie nerwów udało mi się odpalić :) wystarczy zmienić nazwę z "LaunchM2kmod.py" na "logininfo.py".

Download:

http://speedy.sh/qVydJ/m2k-mod-Pserver-1.3.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/10d450c6a521d320219d649b381b9894c0940b97e6dea014d68de6b77fcfdf82/analysis/1436719877/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...