Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwalcie się skryptami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.
Chwalcie się chłopaki/dziewczyny jakie paid scrypty macie na nickach ludzi z bolowskiego forum, bo ja miałem takiego farta, że wyhaczyłem całkiem nową osobę i stwierdziłem ze posprawdzam jakie ma skrypty a tu SAC:R-Kite Machine Kalista-Evadeee-Big Fat Jinx co mi całkowicie wystarcza, jednak wszystkiego jeszcze nie sprawdziłem :D Chwalcie się :D

Opublikowano

Ja muszę testować po kolei wszystkie bo koleś którego Nick zająłem napisał mi tylko o sac:r i evadeee

+mam jeszcze 3 konta których nie sprawdziłem

Opublikowano

Szuka się na forum BoLa jakiegoś typa ze 'Subscriber', który może mieć jakieś paid skrypty. Jak już mamy "ofiarę" to przechodzimy do cracked BoLa, robimy konto na nulled z takim samym nickiem jak typek na forum BoLa. Potem logujemy się do cracked BoLa, po czym powinny nam działać paid skrypty, które ta ofiara miała na swoim koncie.

Ponoć na Nulledzie banują za multi więc lepiej robić to przez proxy. Jeśli to nie ten sposób stosujecie to nie wiem bo nie interesuje się BoLem na bieżąco.

Opublikowano

Ta tylko, że bol przetrzepany .... 

Chętnie przytule jakieś konto z sac:r 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ja porobiłem kilka kont i na każdym na pewno jest SAC:R. Jeśli chodzi o to że wszystkie konta są pozajmowane to akurat mam na to fajny sposób :D. A mnie tafiło się 3dniowe konto gdzie koleś wykupił 4 paidy które wymieniłem wyżej, więc jest nadzieja na więcej paid skryptów xD

Opublikowano

Siemaneczko.

Chwalcie się chłopaki/dziewczyny jakie paid scrypty macie na nickach ludzi z bolowskiego forum, bo ja miałem takiego farta, że wyhaczyłem całkiem nową osobę i stwierdziłem ze posprawdzam jakie ma skrypty a tu SAC:R-Kite Machine Kalista-Evadeee-Big Fat Jinx co mi całkowicie wystarcza, jednak wszystkiego jeszcze nie sprawdziłem :D Chwalcie się :D

jak sprawdzasz jakie ma skrypty ? sciagasz kazdy osobno czy co ?

16k7y4p.png

Opublikowano

Co Ci da ze dogrywasz je, jak nie beda działały?

chodziło mi o to, że nie chce mi się ich usuwać i są po prostu dogrywane nowe a stare sobie leżą :)

Opublikowano

Ktoś pytał jak sprawdzam, a więc na początku pobrałem evadeee-sac:r-kite machina kalista i wbiłem na customa i się super okazało że all scrypty ten koleś kupił. Potem sprawdziłem jinx, dzisiaj jeszcze ogarnąłem ze AmberCarries również mam, także elegancko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...