Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką wersje minecrafta wybrać ?

kacper9765

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W te gorące lub deszczowe dni nie ma co robić a wydaje mi sie że minecraft byłby dobrym zabijaczem czasu dlatego pomyślałem ze spróbuje lecz nie znam sie na tym. 

1.Jaką wersje polecacie do gry? - fajnie jak by było pare fajnych/ciekawych modów (minimapy itp.) -sprint

2.Jaką strone polecacie na której są mody ?

(non Premium)

Opublikowano

Co do stron to się akurat tutaj wypowiadać nie będę, nie znam sie na tym za dobrze, ale jeśli chodzi o wersje to 1.7.x. Fakt, 1.8.x ma sporo nowości, ciekawych rzeczy w sobie, jednak spora część graczy nie chce zbytnio przechodzić na te wersje, dodatkowo jak kolega wyżej pisze - więcej modów jest na 1.7.x niż 1.8.x.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

W sumie z tego co czytam, to również zależy jaki masz komputer, ponieważ jak masz trochę nieco słabszy komputer, to wersja 1.8 może u Ciebie źle działać lub w ogóle nie działać (chodzi o te nowości) i dlatego polecam standardowo pod mody wersję 1.7.10 - najlepszy według mnie wybór. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...