Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór broni

LethoJr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanko - jaka broń lepiej się sprawdzi do pvp na bodego 55lv (aura, wir P, berek g1).

Krwawy Miecz+9 12siła, 10ludzie,10 szycie kd: woj, krytyk, szycie +5

czy

Fms+9 Śr 45, 10szycie kd: woj, szycie+5

(Bony są orientacyjne, mogę szycie zastąpić krytem lub innymi bonami do pvp. Piszcie propozycje, do krwawego mogę wsadzić 3 maksymalne bonusy, czyli pewnie 12siła, 10luda+ cos ew. coś ciekawego może podejść, ale zapewne nie max wartość. A co do fms'a to śr45+ i jakiś ciekawy bon, o bon na ludzi ciężko od razu mówię...)

Wypisałem kd na wojowników, ale interesuję mnie, która broń będzie się sprawdzać lepiej przeciwko każdej klasie.

Myślałem żeby przeciwko wojownikowi zrobić fms'a, na sure wydaję się lepszy krwawy, a co do ninji i szamana nie mam pojęcia.

Bardzo proszę o pomoc.

Ps. nie chodzi tu o pl'a, tylko pewnego harda.

Opublikowano

Vesteris :>, szykuje się na turniej PvP bodziakiem 55lv i mam dylemat co do broni, bo mam 2 krwawe+9 i zastanawiam się jakie KD wkładać i czy wgl nie lepiej kupować fmsow...

Opublikowano

Vesteris :>, szykuje się na turniej PvP bodziakiem 55lv i mam dylemat co do broni, bo mam 2 krwawe+9 i zastanawiam się jakie KD wkładać i czy wgl nie lepiej kupować fmsow...

zrób sobie drugą postać i przetestuj sobie bronie ;d  

Czasem lepszy będzie Krwawy jak ci kryt wejdzie

Opublikowano

Jak zdecydujesz się grać fmsem bierz gościa na hity , krwawym skille .

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...