Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie Strony z Jackpotem

Just Diego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie - orientujecie się czy stworzenie kodu dla profesionalnego kodera będzie trudne? Pomijam sam styl, mówie o mechanice strony. Ogólnie jest od groma identycznych stron do siebie choćby ruskich na których nikt nie gra, więc cos w tym musi być skoro wlaściciele pierwsze robią później to ignorują

Opublikowano

Też nie znam się na tym i nie mam funduszy, lecz dużo myślałem i planowałem taką stronę. Wiesz, że taka strona dużo kosztuje+reklama? Mam parę pomysłów, jutro lub później się odezwę do ciebie.

Opublikowano

Też nie znam się na tym i nie mam funduszy, lecz dużo myślałem i planowałem taką stronę. Wiesz, że taka strona dużo kosztuje+reklama? Mam parę pomysłów, jutro lub później się odezwę do ciebie.

Reklama to najmniejszy problem, strona? To nie kosztuje dużo, nawet domeny PL, COM na okres roku to mały wydatek - po prostu potrzeba osoby która zna się na zrobieniu takiej strony

Opublikowano

ja umięm łądnie pisać jak coś -pw.

a tak serio to fajnie byłoby jakcpota zrobić nie takie jak są ze moze stawić np. 10+os i min. 50 itemów > tylko pomyśleć np. o jackpot np. max 3os i do np. 10 $ czy cos 

461_0xlady.png

Opublikowano

Jackspot w polsce jest nielegalny chyba ze posiadasz pozwolenie. Ja na waszym miejscu bym nie ryzykowal bo ostre kary są.. Taka stronka to koszt 3-5 tysi .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A tak właściwie.. To po co się chcecie zabierać za tworzenie takiej strony, skoro się nawet na tym nie znacie?

Same chęci nic nie dadzą, musicie się na tym znać lub wynająć odpowiednią osobę do stworzenia tego.

Poza tym, myślę, że z odpowiednim specjalistą stworzenie tego nie jest większym problemem, ale jednak reklama będzie najgorsza.

Bo niby jak chcesz go zareklamować? Nie widzę sensu tworzenie x jackpota, bo każdy jest taki sam.

Widać, że chodzi o dążenie do zysku.

Nowicjusz
Opublikowano

Jackspot w polsce jest nielegalny chyba ze posiadasz pozwolenie. Ja na waszym miejscu bym nie ryzykowal bo ostre kary są.. Taka stronka to koszt 3-5 tysi .

januszu... szczegolnie ze wygrywasz skiny a nie prawdziwy hajs 

Opublikowano

januszu... szczegolnie ze wygrywasz skiny a nie prawdziwy hajs 

Ale jak pomyślisz i nie jesteś Januszem, to skiny możesz wymienić na klucze, a klucze wystawić na allegro. 

­

Opublikowano

Source krazy po necie juz od jakiegos miesiaca.

Ciii, nie mów bo zaraz będzie w c**j stron typu CSRuletka.pl, o ile ich stać na VPS'a za 20zł xD

­

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...