Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nightcore co myślicie?

Daroz14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są beznadziejne. We większości jest to prawie to samo co Chipmunk. Najgorzej jak przerabiają klasyki z lat 80' i 90, bo z czegoś dobrego tworzy się kicz.

Opublikowano

Uważam, że to sam najgorszy szajs jaki może tylko istnieć. Przyspieszona piosenka, głosik jak zarzynanej świni w rzeźni. Oryginały zawsze są lepsze od wersji nightcore moim zdaniem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Kiedyś strasznie irytował mnie ten głosik, teraz jest ok. Nie wszystkie utwory podobają mi się, ale mam takie swoje "ulubione" :p

Nightcore III - Ifnity

Nightcore - Human

Nightcore - I`m in love

Nightcore - My obsession

Opublikowano

To są tylko przyśpieszone piosenki.

no widzisz, tylko przyśpieszone, a niektóre piosenki brzmią z tym przyspieszeniem o wiele lepiej niż oryginalnie :)

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

To są tylko przyśpieszone piosenki.

Nikt nie broni zmienić w programie : ton, tempo, prędkość itp. żeby powstał jak najlepszy efekt końcowy. Ja sam lubię czasem pobawić się jakimś edytorem muzycznym.. no, ale tak jak napisałem UP "Każdy ma inny gust" ;)

­

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...