Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włosy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pewien problem ;d Gdy się wykąpie to zaraz po wyjściu i wysuszeniu włosów układam je na żelu (dość mocny) no i niby stoją ale przywieje byle wiatr i mi niszczy fryzurę ;d 

A zaś gdy nie umyje włosów przez 1 dzień to trzymają się lepiej jakoś xD I stąd pytanie co polecacie żeby utrwalić tą fryzure?

Opublikowano

To naturalne, że ,,brudniejsze" włosy trzymają się lepiej, więc albo mniej je myj, albo używaj lakieru do włosów, bo chyba jest mocniejszy niż żel.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nakładaj żel na lekko wilgotne włosy, lepiej trzyma.

Sam miałem z tym problem ;p

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Włosów się nie myje codziennie tylko co 2-3 dni bo się niszczą.

Głupota. Myję swoje codziennie od 3-4 lat, nie używając żadnych odżywek (ani żelów i innego syfu), bo szybko mi się przetłuszczają, i mam włosy mocne i błyszczące. Fryzjer też nie miał żadnych zastrzeżeń, kiedy dowiedział się, jak często je myje.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Głupota. Myję swoje codziennie od 3-4 lat, nie używając żadnych odżywek (ani żelów i innego syfu), bo szybko mi się przetłuszczają, i mam włosy mocne i błyszczące. Fryzjer też nie miał żadnych zastrzeżeń, kiedy dowiedział się, jak często je myje.

Zależy jakie masz włosy. Ja mam na przykład bardzo suche i jakbym codziennie je mył nie używając tony odżywek to by mi już dawno powypadały. Dziękuję.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zależy jakie masz włosy. Ja mam na przykład bardzo suche i jakbym codziennie je mył nie używając tony odżywek to by mi już dawno powypadały. Dziękuję.

Chcesz powiedzieć że w lato mam się myć co 3 dni ;d?

Opublikowano

To jest prawda z regularnością mycia włosów. Im częściej je myjesz tym szybciej się przetłuszczają, bo skóra głowy przyzwyczaja się do mycia i wymaga tego coraz bardziej. Moja koleżanka ma włosy do pasa i od lat myje je 1-2 w tygodniu. W ogóle tego nie widać ani nie czuć.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Pasta do włosów - lepiej sie stylizuje i dobrze trzyma. Oczywiście nie do każdego typu włosów musiałbyś sprawdzić na sobie:)

Opublikowano

spróbuj przed spaniem nałożyć żel xD może sie utrzymia i beda wytrzymalsze 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...