Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CoD] Co zrobić by łuski znikały ?

bulrafi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dało by się jakoś sprawić aby łuski po pociskach nie znikały bądź znikały po dłuższym okresie czasu??

ps: znam komendę cg_brass 0/1 ale to nie to...

Opublikowano

Która część coda?Myślę że czegoś takiego nie ma ale nie jestem pewien wszystko jest do zrobienia :D

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Dodatkowe pytanie 

Czy wie ktoś jak nazywa się i w którym pak'u znajduje się model takiej "gwiazdy" takiej "zapory przeciwczołgowej" albo inaczej zna ktoś jakiś szybki sposób na podglądniecie modeli po wypakowaniu ich z pak'ów bo w gtkradiant można podglądnąć te modele ale to jest bardzo mozolny proces.

EDIT: to czego szukam nazywa się "hedgehog" więc to pytanie nieaktualne gdyby jeszcze ktoś mi pomógł z tymi łuskami....

Opublikowano

hmmm skoro nikt nie jest w stanie mi pomóc to może coś łatwiejszego...

zrobiłem mapę do SP i chciałbym dodać taki czarny ekran z napisami jak się grę zaczyna(takie intro) 

przez kilka godzin próbowałem to zrobić wg poradników oraz róznych ich kombinacji ale i tak lipa co prawda doszedłem

do tego że mapa się odpala ale i tak nie ma "intra" konsola wypluwa na czerwono "Couldnt find image for shader 0" możliwe że to to gdyż 0 kojarzy się z kolorem czarnym

poniżej linki do tutków:

http://modsonline.com/Tutorials-read-123.html

http://www.cod2mod.bplaced.net/infusions/articles/readarticle.php?article_id=57  

ps: podkreslam że nadal chodzi mi o CoD1 ver.1.0 Single Player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...