Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam telefonu do 600 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teleon dla siostry już mam, szukam teraz czegoś dla siebie do 700zł

Interesuje mnie jakiś chińczyk z 2GB ram, czterordzeniowym prockiem i antutu nie mniejszym jak 23k-24k

I jedno pytanko, czy w tej cenie muszę płacić cło? :/ bo tego najbardziej się obawiam

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

­Poszukaj Galaxy A3. Za 600 zł znajdziesz używke :)

Ekran 4,3" SuperAmoled

1,5GB Ram

4x1,2GHz 64 bity Adreno 306

Android 4.4

http://olx.pl/oferta/samsung-galaxy-a3-sm-a300fu-idealny-komplet-okazja-wejherowo-CID99-IDaQbrF.html#c1b86e5e49

W mojej miejscowości nie ma używki, a nie będę kupywał na oślep bo nie wiadomo w jakim stanie jest ten telefon i czy mi nie wrzuci jakiejś cegły do paczki :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

Opublikowano

Samsung Galaxy A3 jest zbyt drogi jak na swoje parametry. LG Spirit LTE to naprawde dobry telefon ,sam zastanawiam się nad kupnem jego ,ponieważ nie jest szczegolnie drogi (nowy w sklepie 699zl) a ma bardzo dobre parametry. Ew. LG G3s ,telefon troche lepszy ,ale i cena troche większa. Albo poprzednik tzn. LG G2 Mini ,lub Sony XPERIA E4G (nowy w sklepie 599zl).

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Moto G 2nd? :)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jeżeli siostra nie gra w wymagające gry to ten moto g będzie dobrym wyborem(nie wiem jak z cenami moto g2). Kazam też jest bardzo fajny, ale nie posiada slotu msd, lte i ma słabą baterię.

Opublikowano

Moto G 2nd? :)

Jeżeli siostra nie gra w wymagające gry to ten moto g będzie dobrym wyborem(nie wiem jak z cenami moto g2). Kazam też jest bardzo fajny, ale nie posiada slotu msd, lte i ma słabą baterię.

Odpada, siostra nie chce motoroli ;x

Opublikowano

ref

Opublikowano

LG Spirit jest spoko ale sprawdź sobie jeszcze myPhone Cube i S-Line 

myphone cube, sline są troche słabsze od lg spirita ;)

Opublikowano

@Patryk2060 śmieszna rozdzielczość 800x480 na ekran 5"

Opublikowano

Telefon dla siostry już mam, szukam teraz czegoś dla siebie do 700

Opublikowano

m7/g2

właśnie zainteresował mnie model g2, z tym że wydaje mi się że do ceny 150euro (około 600zł) muszę zapłacić cło, a g2 najtańsze jakie jest to za 640zł wersja f320. Z tym cłem dobrze wyczytałem?

Opublikowano

właśnie zainteresował mnie model g2, z tym że wydaje mi się że do ceny 150euro (około 600zł) muszę zapłacić cło, a g2 najtańsze jakie jest to za 640zł wersja f320. Z tym cłem dobrze wyczytałem?

Twoje najtańsze g2 od chińczyków jest odświeżonym telefonem, warto czytać dokładnie ;>

Opublikowano

http://www.aliexpress.com/item/hot-sale-for-LG-G2-16GB-original-free-shipping-instock/2012480897.html

Najtańszy nowy do tego możesz zapłacić podatek VAT, (23% od całej sumy) ale może Ci się trafić że urząd celny nie obejmie twojej paczki procedurą celną i obejdzie się bez podatku, nie ma cła na telefony.

LG G2 F320 to amerykańska wersja tego telefonu, różni się chyba tylko wyglądem i innymi częściami użytymi to budowy telefonu, jeśli chodzi o 3G/4G to bez problemu będzie działać w Polsce. 

Najlepiej kup sobie http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_180346.htmlten telefon, 2GB ramu, FHD 5,5", wydajny procesor z 30-40k w antutu, LTE, wsparcie producenta i gwarancja.

­

Opublikowano

Znalazłem też lenovo a806 z Polski za 630zł, co myślisz @Kaspian. ?

Opublikowano

Możesz kupić.

Jednak zmieniłem zdanie, znalazlem na olx coś takiego: http://olx.pl/oferta/lenovo-s8-octacore-8x2ghz-gps-3gb-ram-5cali-13mpx-CID99-ID8M4xT.html#cc1e405dafcena dość kusząca jak za takie podzespoły i 45k w antutu. Jednak znalazłem jeszcze s4  używaną w bardzo dobrym stanie za 700zł, nie wiem co wybrać, dodam, że mogę sprawdzić tego lenovo na miejscu, jednakże facet od telefonu jeszcze nie odpisał na olx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...