Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy potrzebuje skrypt na farme?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo gram obecnie na trzech skryptach:

1. Evadeee
2. DeklanAIO
3. PrinceView

Moje pytanie jest następujące, czy potrzebuje do tego jakiegoś skyptu na farme? DeklanAIO niby coś tam farmi, ale z doświadczenia wiem, że nie najlepiej. Jest sens kupić sac:reborn ? I czy owy skrypt jest przypisywany na określony nick czy mogę go używać na kilku kontach? Jaki inny zamiennik polecacie najlepiej gdyby był to darmowy skrypt lub taki do którego jest wersja testowa, pozdrawiam :)

Opublikowano

Elo gram obecnie na trzech skryptach:

1. Evadeee

2. DeklanAIO

3. PrinceView

Moje pytanie jest następujące, czy potrzebuje do tego jakiegoś skyptu na farme? DeklanAIO niby coś tam farmi, ale z doświadczenia wiem, że nie najlepiej. Jest sens kupić sac:reborn ? I czy owy skrypt jest przypisywany na określony nick czy mogę go używać na kilku kontach? Jaki inny zamiennik polecacie najlepiej gdyby był to darmowy skrypt lub taki do którego jest wersja testowa, pozdrawiam :)

Możesz kupić sac, ale jest też crack na nulled.io więc poszukaj. A co do kupionego możesz używać na wszystkich kontach.

bPF1HEU.png

Opublikowano

SAC:R działa wręcz z*********e i gorąco go polecam. Za free masz SxOrbWalk który też działa całkiem dobrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...