Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga i smurfy

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Jak to jest z tą rangą? Przegrałem z 6 gier pod rząd i miałem 1 remis i nie spadłem, i nie wiem jak.
Jeśli chodzi o smurfy co gre w enemy jest typ co ma od 12h do 150h i jedzie nas jak skurwysyn, jakaś fala smurfów, cheatów?

Opublikowano

CS na promocji ostatnio nie dziwić się że smurfy. Jeżeli w meczach miałeś dobre staty dużo rozbrajałeś/plantowałeś pak i miałeś sporo MVP to  możliwe, że nie spadłeś.

2d6v47n.png

Opublikowano

To z rangami jest dziwne i niewyjaśnione. Może kiedyś valve nam dokładnie wytłumaczy na czym to polega.

Ja czasami po 2 przegranych spadam a raz po 8 przegranych dopiero spadłem. Znajomy ostatnio po 1 przegranej i po 1 remisie spadł.

dddtly.jpg

Opublikowano

Nie liczy się wygrana/przegrana gra, tylko wygrane przegrane rundy, mozesz przegrać i 15 meczy 14:16 i nie powinieneś spaść.

Opublikowano

Liczy się też w przegranych jaki był wynik. Np. przegrasz 5 to nie spadniesz jeżeli wynik wynosił około 12-16 dla przeciwnika. Jeśli przegrasz z  3 razy 16-5 to od razu lecisz w dół. Do tego się liczy jak grałeś.

Opublikowano

Nawet po przegranym meczu możesz awansować, liczą się przede wszystkim staty.

Tylko na wyższych rangach...

xDDD za przegranie meczy awans? hahaha xDD to w supremie wystarczy sobie trolowac przegrywac i global sam sie wbije xDD.

Skad wiesz ze smurfy? moze gral 6 lat albo wiecej w 1.6 czy sourca i dobrze gra w go? albo moze ty grasz jak gowno :D

Opublikowano

xDDD za przegranie meczy awans? hahaha xDD to w supremie wystarczy sobie trolowac przegrywac i global sam sie wbije xDD.

Skad wiesz ze smurfy? moze gral 6 lat albo wiecej w 1.6 czy sourca i dobrze gra w go? albo moze ty grasz jak gowno :D

Tak można awansować po przegranym meczu, sam tak awansowałem i mam parę kolegów, którzy też tak awansowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...