Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jak usunąć Jungle Net?

karol4007

Pytanie

Opublikowano

Siema....

Mam pytanie - co radzicie wpieprzyl mi sie jakims cudem nie wiem kiedy i nie wiem jak - bo idiota nie jestem ale ostatnio chodzilem za modami i z jakas paczka wypakowalem sobie jakies gowno z adviralami na kompa ... w tedy takie dziadostwo mi sie porobilo ze wolalem windowsa przeistalowac - dalo rade z kompem ale nie .... z przegladarka google chrome z kontem i synchro z komorka pelno zakladadek dodatkow itd wiecie o co chodzi moje male dzielo - i wszystko to niszczy to pierdzielone junglenet - mial ktos z tym stycznosc ? wie jak sie tego pozbyc ? - ja juz nie mam sily do tego wydaje mi sie ze probowalem wszystkiego ... adw cleanera, przeszukowanie procesow, szukanie nieznajomych programow w Programs and Features, czyszczenie rozszerzen na przegladarce i nawet reset przegladarki z jej dezinstalacja ale po zalogowaniu sie tak czy siak sie od nowa pojawia JUNGLENET ..........
HELP !
PS: po wejsciu na kwejka tak wyglada strona przez to gowno ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okay nie jestem w 100 % pewny bo niekiedy to junglenet sie uspokoilo na chwile i pozniej znowu tak jakby sie zainstalowalo ale teraz jest spokoj zadnych reklam az dziwnie xD 
Dzieki wielkie ! - jak narazie za pomoc jak znowu sie pojawi to chyba wezme i juz wszystko wywale i od nowa zainstaluje ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wiadomosci od Cb jest mowa o jakis Logach - mozesz mi przyblizyc ten temat ? 

Chodzi mu o wykonanie logów zawierających szczegółowe dane na temat systemu i pozwalające usunąć niechciane oprogramowanie; zamiast logów OTL wykonaj logi FRST.

Opublikowano

Z podobnej stronki robilem to samo ale powtorzylem teraz wszystko po kolei, zrobilem restart kompa i dalej nic ... w ciul reklam wszedzie w kazdej mozliwej stronie i miejscu ... nawet otworzyc to forum sprawia mi problemy... A w przekreslonej wiadomosci od Cb jest mowa o jakis Logach - mozesz mi przyblizyc ten temat ? 
Co do synchro tez tak mysle ale kurde przegladarka jest praktycznie czysta nie wiem gdzie by to moglo siedziec bo wszystkie mozliwe opcje przeczesalem ... mozliwe ze cos przeoczylem ale no kurde kto takie gowno robi jeeez ... ciekawe czy on z tego korzysta ... -_- 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://adwcleaner.pl/

+ Przejrzyj sobie rozszerzenia

+ AntyVirus np. Avast

+ Logi OTL (gdzieś tu na forum był TUT)

+ Przejrzyj sobie autostart (czy jakieś podejrzane g**** ci się nie uruchamia)

@EDIT: Tu masz cały artykuł na temat tego g****, https://www.pcrisk.pl/narzedzia-usuwania/7934-ads-by-jungle-net

Instaluje ci się to po reinstalacji google prawdopodobnie dlatego, że synchronizujesz rozszerzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...