Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G2A ;)

norbert485

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceny są niskie, ponieważ była letnia wyprzedaż i cs:go kosztował ok. 25zł. Ja bym brał spokojnie, a jeśli się czegoś obawiasz to skorzystaj z tych ich "bezpiecznych zakupów" czy jakoś tak - dopłacasz x zł i masz gwarancję bodajże. Odnośnie aktywacji - w lewym, górnym rogu okienka steam masz zakładkę "gry". Kliknij w nią, a następnie wybierz "Aktywuj produkt na steam..." - reszta jest już opisana.

Opublikowano

Lewy dolny róg okna steam "Dodaj Grę"  -> Aktywuj produkt na Steam |LUB| Gry -> Aktywuj produkt na Steam

Co do klucza to nie wiem. Nie korzystam.

Opublikowano

45 a 50 zł to żadna różnica ja bezpośrednio przed promocją ( czego żałuje ) kupiłem klucz na allegro za 37 zł czyli przepłaciłem około 10 zł co nie zmienia faktu że czy kupujesz z g2a czy z allegro czy ze steama bezpośrednio nie ma żadnej różnicy.

Opublikowano

Steam czy g2a, wszędzie jest bezpiecznie. Zapłacisz kilka złotych na steam to mniej pieprzenia z aktywowaniem.

dddtly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...