Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rangą

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem zbytnio jak zacząć... Mam pewien problem... Jestem graczem CS:GO, moja ranga to: Master Guardian 1. Borykam się z problemem, że nie mogę z niego wyjść. U mnie z formą bywa różnie, raz dobrze, raz źle. Rangi wbijam od Silvera 1 - tak. :D Ale nie żeby coś, kupiłem takie konto z S1. :D Rangi po kolei wbijałem. Na ogół z rangą od jakiegoś silvera 6 było tak, że w tyg. mogłem mięć 2 awanse. Teraz niestety coś się zmieniło, nie mogę wbić MG2 od jakiegoś czasu... Nie jestem najlepszym graczem, ale też nie jestem zły. Jakieś 2 godzinki temu, byłem 2 w tabeli, gość o 2 pkt więcej i awans do MG2...

Wczoraj spadłem do G4... Ale zagrałem ze znajomymi, i otwierałem na MGE, MG2... U mnie był szeryf i MGE, MG2.. Zresztą niżej są ss.

-------------------------------

post-1119232-0-75298700-1436555136_thumb.jpg

post-1119232-0-13169900-1436555144_thumb.jpg

Co o tym sądzicie? Jestem słaby? Czy co? Czemu jestem w tabeli nad rangami wyższymi ode mnie.

Będę plusował. :(

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać :D

Po prostu graj, a awans sam przyjdzie. Im więcej wygranych rund i wiecej mvp tym szybciej awasnujesz, ale nie mysl ze awans sie dostaje po 2 czy 3 wygranych -,-

Opublikowano

Się dowiedziałem...

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Rangi nie grają. Dzisiaj na dmg dobrało mi dwóch graczy z goldem iv. Jakiś to był team i grali lepiej od przeciwnego teamu gdzie były same 2 ak +. Dużo jest boostowanych więc na to się nie patrz. Wygraj 3/4 razy z rzędrzędu i będzie awans.

Opublikowano

A może mi ktoś wytłumaczyć jak to działa na Smurfy? Czasem mi się wydaje, że te Goldy i MG1 są lepsze niż MGE, szeryfy...

Do DMG grają same gówna, anyway - graj całą piątką, najlepiej z wyższymi rangami, 2/3 meczu wygrane z rzędu i awans powinien być. 

Jaka ranga? :D

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Ziom, ja siedziałem pół roku w 2 kałachach ;__;.  Musisz mniej ginąć, jeżeli chcesz szybko awansować, 20 dedów to trochę sporo jak na taką rangę. Aim mapy, dm codziennie po pół godziny. Jak będziesz zasługiwał na wyższą rangę to ją dostaniesz. nie kumam ludzi, powinno się w to grać dla przyjemności nie dla rangi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...