Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Shaiya Victoria II

Proevoluion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszeczkę nie zorientowany jesteś. Serwer był otwarty przez jakąś godzinkę, po czym został zamknięty bo to był tylko test. :) Zostanie otworzony ponownie gdy Terry wszystko tam ogarnie.

Opublikowano

To zależy od administracji.. Nie mam pojęcia. :) Musimy po prostu czekać, ale wątpię żeby to długo zajęło. Prawdopodobnie okolice 2 tygodni - miesiąca góra. :) 

Opublikowano

Na victorii było już kiedyś EP 5.0, i nie za dobrze to wyszło. Poza tym, to chyba nei bedzie standardowe ep 4.5,  bo są sety z wyglądem 5.0, set premium lvl 3, czy jakoś tak. Tak jak było kiedyś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Server juz od tygodnia stoi...

Wiem, wiem to miała być odpowiedź do innego komentarza.

A tak pozatym co sądzisz o tym nowym serwerze?

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Zapraszamy , Zapraszamy dużo eventów oraz pvp. Obecnie Frakcja Dark potrzebuje pomocy ;)

Dużo eventów? Już dawno żadnego nie widziałem.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

­Są codziennie, a jak "ich nie widziałes", to może jakis okulista by sie przydał ? >.<

Chciałem zobaczyć co nazywasz "eventami". Jak to są dla ciebie eventy to ja dziekuje bardzo ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

­Mowisz o rzeczach, o których nawet nie masz pojeciach , bo "ich nie widzisz" to po co sie wypowiadasz? :D

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...